Başkan Sarı Sünnet Olan Çocukları Hastanede Ziyaret Etti

Belediyemiz tarafından ilçemizde sünnet olacak çocuklar için düzenlenen Sünnet Şöleni kapsamında belediyemize başvuran toplam 71 çocuğun sünnet işlemi yapılmaya başlandı.
Belediye Başkanımız Nihat Sarı, Dinar Devlet Hastanesinde gerçekleştirilen sünnet operasyonlarında erkekliğe ilk adımı atan sünnet çocuklarını ve ailelerini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Belediye Başkanımız Nihat Sarı ziyarette yaptığı konuşmasında; “Sünnetin bizim toplumumuzda gerek dini gerekse geleneksel açıdan çok önemli bir yeri vardır. Steril ortamda gerçekleştirilen cerrahi müdahaleyle erkekliğe adım atan çocuklarımıza acil şifalar dilerim. Çocuklarının ilk mürüvvetlerini bugün yaşayan ailelere de onlarla birlikte sağlık, sıhhat dolu bir ömür temenni ederim.” dedi.