DİNAR DA 5. GAZETE DİNAR HALK HABER OKUYUCUSU İLE BULUŞTU

Umut, Dinar haber, Gündem, Gölge isimli gazetelerden sonra ve Halk haber isimli yeni bir haftalık gazete okuyucularıyla buluştu.
Günlük Umut gazetesinin yazı işleri müdürü İsmail Yılmaz gazeteden ayrılarak kendi imkân ve çalışmalarıyla hazırladığı yeni bir haftalık gazeteyi renkli olarak yayınlama kararı alarak ilçemize yeni bir gazete kazandırdı.
Kendisi ille görüştüğüm gazeteci arkadaşım İsmail Yılmaz ”Kendi adıma yeni bir gazete yayınlama ihtiyacını gördüm. Yeni gazeteniz DİNAR HALK HABER halkın gazetesi olacak tarafsız okuyucularıyla buluşarak Dinarın sorunları,ihtiyaçlarını dile getirecek.İlk sayısı yakında çıkacak gazetemin aynı isimle birde sitesini açtım.www.dinarhalkhaber.com adresinden ulaşılabilir. Renkli olarak birkaç güne kadar gazeteniz DİNAR HALK HABER elinize ulaşacaktır…”dedi.
Gazeteci meslektaşımız sayın İsmail Yılmaz’ı içtenlikle kutlar başarılarının devamını dilerim. Elbette ki bir gazeteci ve araştırmacı yazar olarak Dinar da çıkan ve Dinar dışında bile Dinarlı olup adımızı duyuran meslektaşların daima yanında oluyoruz ve olacağız… Temennim gazeteci arkadaşlarımın birlik beraberlik içinde yayınlarını sürdürmeleridir. Allah yardımcınız olsun.
Ayhan Kalkan 14.06.2019