Dolar 32,5816
Euro 34,8086
Altın 2.513,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 26°C
Sal 25°C

2. Tur oylaması için çalışmalarına devam ediyor.

2. Tur oylaması için çalışmalarına devam ediyor.
22 Mayıs 2023 14:22
A+
A-

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, 28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı 2. Tur oylaması için çalışmalarına devam ediyor.

Afyonkarahisar’da çalışmalarına yoğun şekilde devam eden Özkaya ziyaretleri esnasında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. CHP Milletvekilinin TBMM yemin töreninde HÜDAPAR’lı vekillerin itiraz ettiği iddiasına sert bir dille yanıt veren Özkaya, “Hayatı yalandan ibaret olan CHP milletvekili hezeyanlarına devam ediyor ne yazık ki. Yemin töreninin seçim sonrasına bırakılma sebebi olarak Hüdapar’ı gösterilmesi külliyen yalandır. Şu anda YSK sonuçları ilan etmedi, halen itirazlar kesinleşmedi, olağan ve olağan üstü itirazlar devam ediyor. Yemin töreni YSK’nın kesin sonuçları Resmi Gazetede ilan etmesinden sonraki 3. Günde gerçekleştirilecektir.” dedi. Hüdapar yetkililerinin yemin metnine sadık kalarak yemin edeceklerini duyurmasına rağmen, bölücülerin desteğini arkasına alıp bu yalana sarıldıklarını ifade eden Özkaya, “ CHP Milletvekili olan bu kişi, bugüne kadar PKK ile bağı resmen belgelendiği için dokunulmazlığı kaldırılan milletvekillerinin hangisi için evet oyu kullanmış, inandığı değerler ve namusuna yemin ederek cevap versin. Veremez ama ben söyleyeyim, bir tanesine bile evet oyu vermediği gibi mecliste terörist sevici istemiyoruz diye bir beyanı bile yok. Bugün Koltuğu kurtarır mıyız düşüncesi ile milliyetçilik damarları üzerinden milliyetçi insanları kandırmaya çalışmaktadır. Haftaya göreceğiz 60 tane chp desteği ile meclise giren, chplilerin yol arkadaşı olan pkk sevicilerin yemin töreninde ne yapacağını. Milletimizin bu kuru laflara karnı tok, siz dağdan gelen pkk/ypg/pyd gibi bölücülerin desteği ile yolunuza devam edin, biz milletimiz ile yürümeye devam edeceğiz” dedi. bölücü terör örgütleri pkk/pyd/kck/ypg gibi yapıların sözde liderlerinin bugün dahi kemal kılıçdaroğluna destek çağrısı yaptığı bir ortamda milliyetçilikten bahsederek, seçim kazanma hayali kuranlara milletin cevabının sandıkta olduğunu belirten Milletvekili Özkaya, “Yenilen pehlivan güreşe doymazmış misali milletimiz bunların hepsini 28 Mayıs’ta sandığa gömecek, siyaset tarihinden bölücü dostlarıyla birlikte silerek Recep Tayyip Erdoğan’a olan güven ve desteğini bir kez daha gösterecektir” dedi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.