Dolar 32,3425
Euro 35,1086
Altın 2.309,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C

2019 Yılının Son Belediye Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.

2019 Yılının Son Belediye Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.
5 Aralık 2019 18:19
A+
A-

2019 Yılının Son Belediye Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı başkanlığında 2019 yılının son Belediye Meclis Toplantısı gerçekleşti.
2019 yılının son belediye meclisi toplantısı bugün saat 16:00 da Belediye Meclisi toplantı salonunda açılış yoklamasının yapılmasıyla başladı. Açılış yoklamasının tamamlanmasının ardından gündem maddelerinin okunarak oylama yapılarak karara bağlanmasıyla tamamlandı.
Gündem maddelerinin karara bağlanmasının akabinde Belediye Başkanımız Nihat Sarı yaptığı açıklamada; “Hayırlısıyla 2019 yılının son Belediye Meclisi toplantısını gerçekleştirdik. 2019 yılında meclisimizde birlik ve beraberlik içerisinde ilçemiz için hayırlı kararlar aldık. Karşılıklı görüş alışverişiyle gündem maddelerimizi karara bağladık. Meclisimizde birlik ve beraberlik sağlanması hususunda gerekli hassasiyeti gösteren tüm belediye meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. İnşallah 2020 yılında da bu birlik ve beraberlik içerisinde devam edeceğiz. Bu zamana kadar almış olduğumuz kararlar ve bundan sonra alacağımız kararlarımızın ilçemizde hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.