Dolar 32,3159
Euro 35,1191
Altın 2.296,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

3 Bant Bilardo Turnuvamızda ödüller sahibini buldu

3 Bant Bilardo Turnuvamızda ödüller sahibini buldu
10 Nisan 2023 18:02
A+
A-

3 Bant Bilardo Turnuvamızda ödüller sahibini buldu

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı’nın sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında; Dinar Belediyesi sponsorluğunda 3 Bant Bilardo Turnuvası düzenlendi.

Turnuva kapsamında toplanan yardımların Huzurevi yapımında kullanılması ve vatandaşlarımızın sosyal aktivitelere katılımının artması amacıyla Uğur Kafe ve Bilardo Salonunda düzenlenen turnuva dün gerçekleşen final maçı ile tamamlandı.

Final maçının açılış vuruşunu yapan Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, turnuvaya katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederek, birincilik için mücadele edecek olan oyunculara başarılar diledi.

Oldukça çekişmeli geçen final maçının ardından birinci olan Sedat Yılmaz’a günün anısına özel olarak hazırlanan “Istaka” hediyesi Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı tarafından takdim edilirken Sırasıyla 1-2-3 ve 4. olan oyuncularımızın da plaketlerini ise İlçe Kaymakamımız Kemal Duru ve Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Veysel Topçu tarafından takdim edildi.

Ödül töreninde bir konuşma yapan Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, vatandaşlarımızın birlik ve beraberliğinin arttırılması ve sosyal etkinliklere katılımların çoğalması amacıyla bu tür etkinliklerin düzenlenmeye devam edeceğini ifade ederek, düzenlenen turnuva ile aynı zamanda toplanan yardımların ilçemize kazandıracağımız Huzurevinin yapımında kullanılacağını belirtip, destek veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür etti.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.