Dolar 32,3325
Euro 35,1176
Altın 2.310,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C

4 ve 2 Yıllık Okullarımız Yeni Öğretim Sezonuna Hazırlanıyor

4 ve 2 Yıllık Okullarımız Yeni Öğretim Sezonuna Hazırlanıyor
30 Temmuz 2019 13:00
A+
A-

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Dinar Meslek Yüksek Okulu (DMYO) ile 4 Yıllık Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulunda 2019-2020 öğretim sezonu hazırlıkları aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Bu yıl 4 yıllık okulda iki bölüm şeklinde 80 tane öğrencinin geleceği okullarımızda hazırlıklar neredeyse tamamlanmak üzere.

Okul Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Hayrettin Ertan konuyla alakalı gazetemize yaptığı açıklamasında yeni öğretim sezonunda 4 yıllık okulda Endüstriyel Ürünler Tasarımı ve Sigortacılık ve Aktüerya bölümleri olmak üzere lisans düzeyinde 80 tane öğrenci alımının yapılacağını belirtti.

4 yıllık okulun 2 yıllık okulun bünyesinde öğretime başlayacağını hatırlatan Ertan şöyle devam etti, “İki yıllık okulumuzda Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Bilgisayar Programcılığı ve Moda Tasarım programları olmak üzere 3 programda öğretime devam edeceğiz. İki okulumuzun ortak kullanacağı alanlar var. Bunlar dil laboratuvarları, konferans salonu, bilgisayar laboratuvarı, restoran, kantin, basketbol ve tenis sahalarıdır. 4 yıllık okulumuzun hocaları için ise ayrı ayrı odalar şu an hazırlanıyor. Hocalarımızın daha rahat ortamlarda çalışmalarını sağlamak için her birine ayrı oda düzenleniyor. Yani iki okul içinde hazırlıklar tamamlanmak üzere. 2019-2020 öğretim sezonu için öğrencilerimizi bekliyoruz. KYK yurdunun açılması ise büyük avantaj oldu. Dün sona eren tercihlerde öğrenciler yurt kriterine de baktı. İki okulumuzda da bundan sonra öğrenci sayıları artacaktır” dedi. İsmail Yılmaz- Dinar

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.