Dolar 32,5260
Euro 34,7173
Altın 2.493,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
21°C
Parçalı Bulutlu
Cum 12°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 24°C

800 Konut İçin TOKİ’den Yetkililer Dinar’a Geldi

800 Konut İçin TOKİ’den Yetkililer Dinar’a Geldi
21 Aralık 2019 10:08
A+
A-

800 Konut İçin TOKİ’den Yetkililer Dinar’a Geldi

3. etap şeklinde ilçemizde yapımı devam eden 800 adet toplu konutun teslim tarihi bir türlü belli olmadı.

Geçtiğimiz hafta konut bölgesine TOKİ’den ilgili yetkililer gelmiş inşaat firmasının konutları TOKİ’ye teslim etmesini istemişlerdi.

Ancak yapılan araştırma ve yerinde incelemeler sonucunda TOKİ yetkilileri konutlarda yapılması gereken eksiklikleri tespit etti.

Bundan sonraki süreçte ise TOKİ Başkanlığı bir rapor hazırlayarak eksiklikleri inşaat firmasına bildirecek ve yine TOKİ tarafından belirlenecek olan tarihe kadar bu eksikliklerin tamamlanması istenecek.

Edinilen bilgiye göre ve eksiklikler göz önüne alındığında 800 adet evin Nisan ayı sonunda teslim edilmesi ön görülüyor.

İnşaat firması ise alanda çok büyük kayalıklarla karşılaştıklarını, beklenenden çok daha fazla sert bir zeminle uğraşmak zorunda kaldıklarını belirtti. (Özel Haber)

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.