Dolar 32,3753
Euro 35,0108
Altın 2.325,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Açık
Afyon
23°C
Açık
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 22°C

AFŞAR KÖYÜ REHBERİ YENİLENİYOR

AFŞAR KÖYÜ REHBERİ YENİLENİYOR
30 Ekim 2019 20:31
A+
A-

AFŞAR KÖYÜ REHBERİ YENİLENİYOR

Daha önce 2 kez çıkartılan Afşar Köyü Rehberi, dijitalleşmenin hayatımızda daha fazla yer alması nedeniyle tekrar toparlanamamıştı. Şimdi köylülerimiz arasında bağları daha sıkılaştırmak ve birbirimizin iyi gününde, kötü gününde yanında olmak için 2020 yılı rehberini dijital ortamda derneğimizin bünyesinde toplama kararı aldık. Rehberimiz SMS sistemine paralel CEP TELEFONU yanında, kan ihtiyacı olduğunda KAN GRUBU bilgisi, davetiye yazarken kullanacağız il, ilçe İKAMET BİLGİLERİ ve özellikle kişileri tanımada ENİŞTE ve SÜLALE bilgilerinden oluşan ayrıntılı bir rehber olarak düşünülmüştür.
Bu veriler cenazelerde MESAJ GÖNDERMEDE, düğün dernek gibi mutlu günlerimizde davetiye yazarken şehir şehir KÖYLÜLERİMİZİN LİSTESİNİ ÇIKARTMADA, KAN İHTİYACI olduğunda o şehirde bulunan AYNI KANA SAHİP KİŞİLERE mesaj atmada kullanılacaktır. İKAMET il, ilçe ve KAN GRUBUMUZU hatta aile bireylerindeki farklı kan gruplarını doğru bir şekilde belirtmeniz gerekecektir. Sizlerinde yardımıyla bu bilgileri toplayabilirsek inşaallah 2020 yılında rehberimiz ve davetiye hizmetimizi sizin hizmetinize sunacağız.Bizlere yardımcı olacağınız için tüm köylülerimize teşekkür ederiz.

Aşağıdaki linki tıklayıp bilgilerinizi doldurmanız yeterli olacaktır:
https://www.afsarhaber.com/afsarrehber/

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.