Dolar 32,3424
Euro 35,0948
Altın 2.310,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C

Ahmet Gülbeyaz: CHP’yi Hak Ettiği Noktaya Taşıyacağız

Ahmet Gülbeyaz: CHP’yi Hak Ettiği Noktaya Taşıyacağız
23 Eylül 2019 22:07
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Dinar İlçe Başkanlığına adaylığını açıklayan Ahmet Gülbeyaz CHP’yi ilçede hak ettiği yere taşıyacaklarını, birlik ve beraberlik içerisinde parti politikalarını yürüteceklerini söyledi.

Kesinlikle büro veya masa başı siyaset Yok

 Kesinlikle büro veya masa başı siyaset yapmayacaklarını da kaydeden Gülbeyaz gazetemize yaptığı açıklamasında şunları söyledi, “Yıllardan beri CHP’nin içerisinde çizgimizden ödün vermeden siyasetimizi gerçekleştiriyoruz. Kuracağımız ekibimizle birlikte partimizi hak ettiği noktaya taşımaya kararlıyız. Çünkü biz her zaman halkın, vatandaşlarımızın, köylülerimizin, işçimizin, memurumuzun yanında ve içerisinde yer aldık. Hiçbir zaman büro siyasetini yapmayacağımızı her gittiğimiz yerde anlatıyoruz. Her daim halkımızın içinde olmaya devam edeceğiz. CHP’de artık menfaatler ön planda değil partimiz ön planda olacak. CHP’nin başarısı hepimizin başarısı sayılacaktır. Siyasette birlik ve beraberliği sağlamak, ortak akılla hareket etmek ve tabana inmek burada çok önemlidir. Bu nedenle ayrıştıran değil, birleştiren bir yapımızla hareket edip CHP’yi büyük bir güce kavuşturmak istiyoruz” dedi.

İlk Hedefimiz Belediyeyi Kazanmak Olmalıdır

CHP Dinar İlçe Başkan Adayı Ahmet Gülbeyaz CHP’nin ilçede ilk ana hedefinin kesinlikle belediye başkanlığını kazanmak olduğunu, siyasette başarının yerelden geçtiğini söyledi. Birçok seçim gördüğünü, belediye seçimlerini kazanmak kadar önemli hiçbir şeyin olmadığını da ifade eden Ahmet Gülbeyaz şöyle devam etti, “Ben ve ekibim belediye seçimlerini yani yerel seçimlerin hepsini çok önemsiyoruz. Çünkü siyasette başarı yerelden başlıyor. Yıllardan beri güttüğümüz politika bu oldu. Çünkü yereldeki parti başarısı mutlaka genele de yansıyacaktır” dedi.

CHP’nin Birliğe İhtiyacı Var

Dinar’da Cumhuriyet Halk Partisinde birlik ve beraberliğe ihtiyaç olduğunu ve bunu başaracak güce sahip olduklarını da vurgulayan Gülbeyaz şöyle devam etti, “Artık gerçeklerle yüzleşmemizin vakti gelmiştir. Dinar’da partimizin birliğe, dirliğe ve güce ihtiyacı vardır. Geçmiş dönemlerde ilçede birçok başarıya imza atmış olan CHP yeniden bu ivmeyi bir an önce kazanmalıdır. Parti içinde kesinlikle küskünlük, dargınlık, çekememezlik ve rekabet olmayacaktır. Biz rekabeti diğer partilere karşı vereceğiz. Partimizin içini kesinlikle bütünleştireceğiz. Dışarıdan bakıldığında parmakla gösterilen örnek bir parti haline geleceğiz” şeklinde konuştu.

Herkesin Desteğine İhtiyacımız Var

Ahmet Gülbeyaz yaptığı açıklamasının devamında ise ilçede herkesin desteğine ve manevi gücüne ihtiyaç duyduklarını, kapılarının sonuna kadar herkese açık olduğunu belirtti.

Partili olsun olmasın gönüllerin herkese açık olduğunu da kaydeden Gülbeyaz, “Daha güzel, daha yaşanabilir, huzurun ve refahın hâkim olduğu, insanların birbirine yardımcı olup, iyilik yaptığı bir ilçe kurmak ümidiyle herkesi kucaklayacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.  İsmail Yılmaz-Dinar

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.