Dolar 32,4929
Euro 34,9499
Altın 2.435,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Açık
Afyon
22°C
Açık
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 23°C
Pts 22°C

Ak Parti Kadın Kolları Kongresi Gerçekleştirildi

Ak Parti Kadın Kolları Kongresi Gerçekleştirildi
17 Ekim 2020 14:27
A+
A-

Ak Parti Kadın Kolları Kongresi Gerçekleştirildi

Ak Parti Dinar İlçe Kadın Kolları 6’ıncı olağan genel kongresi Aziz Park’ta gerçekleştirildi. Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Haydarlı Belediye Başkanı Duygu Peker, Dinar Belediye Başkan Yardımcısı Muhartrem Öztürk, Ak Parti Dinar İlçe Başkanı İdris Er, Ak Parti Afyonkarahisar Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, İGM Üyeleri Bilal Demiröz, Ahmet Çetin ve çok sayıda bayan davetli katıldığı kongrede başkanlığa Gül Lale Çağlı yeniden seçildi.

Kongrenin açılış konuşmasını yapan Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Gül Lale Çağlı, bu kutlu göreve kendisini yeniden layık gören milletvekillerine, il başkanına, ilçe başkanına ve ilçe teşkilatına çok teşekkür ettiğini belirterek şunları söyledi, “Kurulduğu günden itibaren kadınlara değer veren, ülkemizde çağ atlatan Sayın Cumhurbaşkanımız ile aynı çatı altında siyaset yapmanın gururunu yaşıyoruz. Kadınlar siyasetin öznesidir diyerek kadınlara önem veren Cumhurbaşkanımıza layık olmaya çalışacağız. Daima sahalarda olacağız. Hep vatandaşımızın yanında olacağız. İnandığımız yolda yürümekten asla yılmayacağız” dedi.

Ak Parti Kadın Kolları Kongresine katılarak bir konuşma yapan Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı ise, “Cennet anaların ayakları altındadır inancının mensupları olarak bütün kadınlara sevgi ve saygılarını sunduğunu belirterek, “Kadınlarımız milli mücadele yıllarında çocuğunun bezini merminin üzerine örterek cepheye mermi taşımıştır” dedi.

Kadınların 1930 belediye seçimlerinde ilk defa kadınların da oy kullanmaya başladığını kaydeden Başkan Sarı konuşmasının devamında şunları söyledi, “Kadınlar artık evde yuvasında oturan değil, ülkesinin yönetiminde yer alan ev talip olan kişilerdir. Bu duygularımla yeniden başkanlığa seçilen kardeşimiz Gül Çağlı’ya görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Kongrenin devamında ise Ak Parti Dinar İlçe Başkanı İdris Er, Ak Parti’nin kurulduğu günden bu güne en büyük desteği her zaman kadınlardan aldığını ifade ederek şöyle konuştu, “Ak Parti kadınlarla büyüdü ve güçlendi. Türkiye’de kadınların siyasi hayata katılımına önem veren, kadınlara yönetim kademelerinde en çok yer açan parti Ak Parti’dir. Tüm seçimlerden kadınlarımızın yoğun çalışmalarıyla alnımızın akıyla çıktık. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Son olarak ise kongrede konuşan Ak Parti Kadın Kolları İl Başkanı Ferda Ertürk’te yeni seçilen başkan Gül Çağlı’ya ve yönetimine başarılar diledi.

İsmail Yılmaz- DHH

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.