Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 17°C
Az Bulutlu
Afyon
17°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 25°C
Sal 26°C
Çar 22°C

Ak Parti’den Açıklama Geldi

Ak Parti’den Açıklama Geldi
23 Mayıs 2023 00:12 | Son Güncellenme: 23 Mayıs 2023 00:15
A+
A-

AK PARTİ DİNAR İLÇE BAŞKANLIĞIN’DAN

Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimleri dolayısıyla bizler tüm kadro gece gündüz, kapı kapı , köy köy dolaştık. Siz değerli hemşehrilerimizden sandıktan daha güçlü bir şekilde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a destek için ziyaretler yaparken;

Bu gün ilçemize ziyarete gelen Milletvekili Burcu Köksal siyasi nezakete yakışmayan bir üslup kullanmıştır. Bu nezaketsiz tutumlarını kendilerine iade etmekteyiz. İlçemizde Oluşturmaya çalıştığımız hoşgörü siyasetini bozmaya çalışan bu hareket yakışıksızdır.

Millet ittifakının ve özelde CHP’nin halkta karşılığının kalmadığı ortaya çıkmıştır. Kullandıkları bu saldırgan dil bu durumu ortaya koymaktadır.

İl genel meclisi üyemiz Bilal Demiröz ile ilgili konuşmak gerekirse; yaptığı hizmetlerle adından söz ettirmiş , özverili çalışmaları neticesinde Bilal ağabeyimiz il genel meclisi bütçe komisyon başkanı olmuş ve partimiz yüz aklarından biri olmuştur. Nitekim çalışma sahasında da bu durum oy olarak meyvesini vermiştir.

Gerek seçim sürecinden önce , gerek seçim sürecinde hizmet sahasında görevini tam anlamıyla yerine getirmiştir. Kişisel olarak ta mevzuu bahis ithamlara tenezzül etmeyecek birisidir.

Kaldı ki köylerimizde Cumhurbaşkanımıza ve Ak partiye teveccüh en üst seviyelerdedir %64 oranında oy alınmıştır. Ortada tehdidi gerektirecek bir durum yoktur. Köylerimiz seçimlerde partimize teveccüh ederek üzerine düşeni yapmıştır. İnşallah daha da fazlasını, Cumhurbaşkanlığı secimi 2. Turda da göstereceğinden hiç şüphemiz yoktur.

Muhtarlar köyün seçilmiş yöneticisi, köylü ile devletin buluşma noktasıdır, Kınık köyü muhtarımız yorulmadan köyüne hizmet etmeye çalışan muhtarlarımızdan bir tanesi, çalışmaları neticesinde köyüne çok güzel hizmetler yapılmasına vesile olmuştur. Yazmak ile anlatamayız bunlardan bazıları Düğün salonu, Halı saha, Asfalt 6,5km , Kanalizasyon hattı sıfırdan yapıldı, bir çok ilçe de bile olmayan Cenaze nakil aracı, muhtarlığa ait taksi… Tabii ki bu hizmetleri çekemeyen insanlar hamaset siyaseti yaparak muhtarımızın hizmetlerine gölge düşürmeye çalışıyorlar. Kınık köyü muhtarımız Adem Sargın’a yapılan gibi.

Yerelde siyaset yapanların, hizmetleriyle oy istemesi de son derece doğaldır.

Son olarak seçilmiş il genel meclisi üyesine emir kipinde konuşmak muhalefet partisi Milletvekiline de kalmamıştır.

Ak parti emir ve talimatı bizzat halkın kendisinden alan bir partidir. Millet iradesinin üzerinde bir iradeyi siyaseten kabul etmeyiz.

Bizler laf siyaseti değil eser siyaseti yaparak , ısrarla birleştirici olmaya devam edeceğiz.

Dinar Ak Parti İlçe Başkanlığı

Başkan Av. İbrahim ÖZGÜL

Sevgili hemşehrilerime saygı ve muhabbetle.

 

 

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.