Dolar 32,5113
Euro 34,9470
Altın 2.435,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Açık
Afyon
22°C
Açık
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 23°C
Pts 22°C

AKÜ’NÜN TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİNE YÜKSEK OKULUMUZUN BÜYÜK KATKISI

AKÜ’NÜN TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİNE YÜKSEK OKULUMUZUN BÜYÜK KATKISI
5 Ekim 2020 15:41
A+
A-

AKÜ’NÜN TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİNE YÜKSEK OKULUMUZUN BÜYÜK KATKISI

Afyon Kocatepe Üniversitesi ile Dazkırı Belediyesi arasında imzalanan protokol ile yapımı belediyemizce gerçekleştirilen üniversite binamız YÖK tarafından yapılan yarışmada Engellilerin kullanıma uygun Üniversite binaları arasında Dazkırı Meslek Yüksek Okulumuz Turuncu Bayrak aldı.

Video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen törene Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, YÖK Yürütme Kurulu Üyesi ve Engelli Öğrenci Çalışma Grubu Yürütücüsü Prof. Dr. Zeliha Koçak Tufan, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Peker ve Spor Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Yücel Ocak ile ödül alan üniversitelerin rektörleri katıldı.

Başkan İsmail TAYLAN; “Aldığım haber beni çok mutlu etti. Şubat ayında tamamlayıp üniversitemize teslim ettiğimiz 20 yıllık atıl binalar Yüksek Öğretim Kurumu tarafından Mekanda Erişim konusunda Turuncu Bayrak alarak Afyon Kocatepe Üniversitesinin Türkiye birinciliğine çok büyük katkı sağladı. Hizmet etmek çok güzel, hele bir de yaptığım hizmetin amacına ulaşıp ödüllendirildiğini bilmek çok büyük mutluluk.” dedi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.