Dolar 32,5869
Euro 34,7990
Altın 2.499,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 25°C
Sal 25°C

ALİ ÖZKAYA’DAN 18. YIL MESAJI

ALİ ÖZKAYA’DAN 18. YIL MESAJI
14 Ağustos 2019 19:59
A+
A-

Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya Ak Parti’nin kuruluşunun 18. Yılı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Özkaya mesajında şu ifadelere yer verdi, “

Ak Parti’mizin kuruluşunun 18. Yıldönümü münasebetiyle:

18 yıl önce bugün, Kurucu Genel Başkanımız, Başkomutanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan: “Bundan sonra hiç bir şey eskisi gibi olmayacak” diyerek kutlu bir yürüyüş başlatmıştır. Adı Ak Parti olan bu kutlu yürüyüş, Türk demokrasi tarihinde çok önemli bir dönemin başlangıcı olmuştur. Partimiz 18 yıllık bir partidir ancak bu partinin ve mensuplarının medeniyet davası bin 400 yıllık kadim bir davadır.

Ak Parti kurulduğu günden bu yana siyasi ezberleri bozarak kaliteli siyaseti tekrar gün yüzüne çıkarmış, milletin egemenliği üzerindeki her türlü baskı ve vesayeti ortadan kaldırmıştır.

Ak Parti ilk günden itibaren ’insanı yaşat ki devlet yaşasın’ düşüncesi ile tüm mazlumların yanında, zalimlerin ise karşısında olmuştur.

Partimiz, başta sağlık ve ulaştırma olmak üzere birçok alanda ülkemize çağ atlatmıştır. Yaptığı reformlarla engelli, yaşlı, yardıma muhtaç vatandaşlarımıza el uzatmış, sosyal devlet anlayışının en güzel örneğini vatandaşlarımıza sunmuştur. İmza attığı büyük projelerle ise kıtaları birbirine bağlamayı perçinlemiş, yolları bölmüş ama toplumu birleştirmiştir.

Ak Parti, ülkemizin dünya sahnesindeki itibarını çok daha ileri taşımış, Türkiye’yi söz dinleyen değil söz dinleten bir ülke haline getirmiştir. Devletimizin dünyada söz sahibi olmasını hazmedemeyen dış mihraklar ve bunların maşaları türlü plan ve oyunlarla ülkemize zarar verme mücadelesi içerisini girişmişlerdir.Bunun en hain örneği de 15 Temmuz gecesi yaşanan, FETÖ mensubu teröristlerce yapılan hain darbe girişimidir. Ancak herkes şunu bilmelidir ki; Türkiye artık eski Türkiye değildir. Millet ise artık eski millet değildir. Bu tür hainler hiçbir zaman emellerine ulaşamayacaklardır.

Girdiği her seçimden alnının akıyla çıkarak iktidar olmayı başaran Ak Parti, büyükten küçüğe, her bölgeden, her şehirden insanımızın yegane umududur. AK Parti milletin ta kendisidir.

Türkiye sevdalısı bir kadro ile gece gündüz demeden çalışan bir partinin mensubu olmaktan onur ve gurur duyuyor, bu vesile ile tüm partililerimizin 18. Kuruluş yıl dönümünü tebrik ediyorum.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.