Dolar 32,5160
Euro 34,8277
Altın 2.427,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 24°C
Az Bulutlu
Afyon
24°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 23°C

ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI ZİYARET

ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI ZİYARET
24 Kasım 2021 21:18
A+
A-

ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI ZİYARET

İlçemiz Dinar Şehit Muhammet Bayram Anaokulu öğrencileri Okul Müdürü Ali YILDIRIM, Müdür Yardımcısı Mustafa İNCEDAL ve öğretmenleri Duygu SÖYLER eşliğinde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ziyarette bulundular. Milli Eğitim Müdürü Ufuk TAŞBAŞ’ın, Şube Müdürleri Arif COŞKUN, Barış Nezih ÇETİN ve Abdullah CENKÇİ’nin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlayarak hediyelerini takdim ettiler. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ufuk TAŞBAŞ bu anlamlı ziyaret karşısında çok mutlu olduğunu belirterek “ Gelecekte sizlerin arasından da çok kıymetli öğretmenler yetişeceğini umuyorum. Sizlerin birer öğretmen, mühendis, doktor…olarak yetişmeniz için emek veren tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum.” dedi. Ziyarette bulunan öğretmenlere ve çocuklara teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Ufuk TAŞBAŞ öğrencilere ikramda bulundu.

              Milli Eğitim Müdürlüğü ziyaretinin ardından öğrenciler İlçemiz Dinar Bilim Sanat Merkezine geçtiler. Bilim Sanat Merkezinde Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Dinar Şehit Muhammet Bayram Anaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Bilal AÇIKGÖZ’e ve Bilim Sanat Merkezi Müdürü Mete KARAPINAR’a 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ziyarette bulundular ve hediyelerini takdim ettiler. Çocuklara bu ziyaretinden dolayı teşekkür eden Bilal AÇIKGÖZ, Bilim ve Sanat Merkezini tanıtarak sınıfları gezdirdi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.