Dolar 32,5556
Euro 34,8951
Altın 2.430,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 22°C

Aziz Aslan Neden Aday Olduğunu Anlattı

Aziz Aslan Neden Aday Olduğunu Anlattı
28 Mart 2023 11:32
A+
A-

MHP Afyonkarahisar eski İl Başkanı Aziz Aslan neden aday adayı olduğunu açıkladı. Aslan yaptığı açıklamasında şunları kaydetti, ”

NEDEN ADAY ADAYI    OLDUM!

Değerli dostlarım; Bilindiği gibi 14 Mayıstaki seçimlerde MHP Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı oldum.

Dünya dengelerinin değiştiği, devletlerin bloklaştığı bir dönem yaşıyoruz. Türkiye siyasetinde de partiler arası ittifakların olduğu bir dönem.

Ülkemizin değerleri üzerinde pazarlık yapıldığı, millet hassasiyetinin yok sayıldığı, devletin kurucu unsurlarının milletin gözüne bakarak alaycı tavırlarla kaldırılacağı ve ülkenin kaosa sürüklenmek istendiğinin bağrıldığı dönemdeyiz.

Belkide Cumhuriyet tarihinin en önemli ve en karmaşık seçimine giriyoruz. Bana göre Aziz Milletimizin teminatını belirleyeceğiz.Bir şeylerimiz eksik olabilir. Pahalılık olabilir. Ama VATANdan pahalısı yok.

Bana gelince; Aktif siyasette Afyonkarahisarlı hemşerilerimin desteğiyle , genel merkezimin takdiri ile çeşitli kademelerde 30 yıla yakın bir emek, tecrübe, liyakat ve sadakatle sizlere hizmet ettim. Hemen her gittiğimiz yerde dostlarımız ve eserlerimiz var. Tabiri caizse “ tarlada izimiz var, harmanda yüzümüz var.”

40 yıldır sizlerle beraberiz. Beni bilirsiniz, ben de sizi. Acı tatlı birçok hatıralarımız var. Doğduğum yerde, doyduğum yerde burası. Şehrimizin eksiklikleri ve sizlerin şikayetini biliyorum.

Hep sahadaydım. Siyasi ve ticari işlerimde hiç bir sapmam olmadı. İnandığım doğrular hiç değişmedi. Hiç kimseyi yarı yolda bırakmadım. Kimseye tepeden bakmadım. Bu güne kadar başardıklarımda emeğiniz vardır.

Daha şimdiden Afyonkarahisarlı hemşerilerimin şahsıma göstermiş olduğu ilgi ve desteğe teşekkür ederim. Her zaman olduğu gibi onur ve gurur duydum.

Ülkemizin böyle kritik döneminde elimi taşın altına koymamın vicdani sorumluluk olduğunu düşünerek aday adayı oldum.

MHP’nin bütün aday adayları çok kıymetli, dürüst ve memleket sevdalısıdır.

Dua ve desteklerinizi bekleriz.

Sefer bizden, zafer Allah’tandır.

Gayret bizden, tevfik Allah’tandır.” Dedi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.