Başkan Çiçek Bakan Yardımcısıyla Görüştü

Tatarlı Belediye Başkanımız Şuayyup Çiçek, AKPARTİ Afyonkarahisar Milletvekilimiz Av. Ali Özkaya ve AKPARTİ Tatarlı Belde Başkanı Hasan Akyıldız ile birlikte Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Halil Eldemir’i makamında ziyaret ettiler. Ziyarette kasabamıza yapılacak olan Hastane hakkında istişarede bulunuldu.
Bakan Yardımcımızdan sonra Sağlık Bakanlığında Daire Başkanı olarak görev alan Asım Eren ve Serdar Kızıl makamında ziyaret edildi.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Belediye Başkanımız Şuayyup Çiçek yaptığı açıklamada, Bakan Yardımcımız Halil Eldemir ve Milletvekilimiz Av. Ali Özkaya’ya Kasabamıza Hastane yapılması hususunda verdikleri destek için teşekkür ederek, Daire Başkanı olarak yeni görevlerine başlayan Asım Eren ve Serdar Kızıl’a yeni görevlerinde başarılar diliyorum, dedi.