Dolar 32,5824
Euro 34,7951
Altın 2.506,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 24°C
Sal 26°C

Başkan İsmail Taylan’ın Büyük Başarısı

Başkan İsmail Taylan’ın Büyük Başarısı
13 Ocak 2020 19:08
A+
A-

Başkan İsmail Taylan’ın Büyük Başarısı

Dazkırı’nın en başarılı belediye başkanı olarak gösterilen, geldiği günden bugüne ilçesi ve hatta köyleri için gece gündüz çalışmalarını gerçekleştiren Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan, 1200 öğrenci kapasiteli en kapsamlı Meslek Yüksek Okulu inşaatını tamamlamayı başardı.

Tamamen Dazkırı Belediye bütçesinden maliyeti karşılamayı başaran Başkan Taylan yeni okul ile alakalı yaptığı açıklamasında şunları kaydetti, “1200 öğrenci kapasiteli, 4.000.000 TL bedelli, 5 yıllık emeğimizin sonucu, Afyon Kocatepe Üniversite’sinin ilçeler arasında en kapsamlı Meslek Yüksek Okulunu inşaatının tamamını belediyemiz bütçesinden tamamladık. Eğitim-Öğretimin yarı yılında, yani bu ay sonunda yeni binasına taşınacak olan Dazkırı Meslek Yüksek Okulumuzu bugün Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr. Mehmet KARAKAŞ ve ekibi ile birlikte inşaatımızın müteahhiti olan ve aynı zamanda 2019 yerel seçimlerinde Dinar Belediye Başkanı seçilen Sayın Nihat SARI ziyaret ettiler. Üniversitemizin yeni binasının devri konusunda mutabık kalındı. Ziyaretlerinden dolayı Rektörümüz Sayın Prof.Dr. Mehmet KARAKAŞ’a ve Dinar Belediye Başkanı Nihat SARI’ya teşekkür ederim” dedi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.