Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 25°C
Sal 26°C

Başkan Sarı, “36 Çocuğumuzun sünnet mutluluğuna ortak olduk”

Başkan Sarı, “36 Çocuğumuzun sünnet mutluluğuna ortak olduk”
17 Temmuz 2022 11:58
A+
A-

Başkan Sarı, “36 Çocuğumuzun sünnet mutluluğuna ortak olduk”

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı’nın sosyal belediyecilik hizmetleri kapsamında bu yıl belediye olarak 2.sini düzenlediğimiz Sünnet Şölenimiz yoğun bir katılım ve büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

“KONVOYUMUZU YOĞUN BİR KATILIM İLE GERÇEKLEŞTİRDİK”

Toplamda 36 çocuğumuzun başvurduğu sünnet şölenimiz Saat 16:30 da belediyemiz hizmet binası önünden sünnet çocuklarımız ve ailelerinin de katıldığı konvoyla başladı.

Konvoyda Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı’nın makam aracı başta olmak üzere belediye araçlarımız sünnet çocuklarımıza ve ailelerine tahsis edildi.

Konvoyun ardından belediyemiz hizmet binası önünde mevlid-i şerif okunarak şölenimize katılan vatandaşlarımıza etli pilav ve ayran ikramında bulunuldu.

“ÇOCUKLARIMIZA ÖZEL ANİMASYON GÖSTERİSİ”

Akşam gerçekleşecek olan konser öncesinde Grup Şamata ekibi tarafından sünnet çocuklarımıza yönelik gösteriler yapılarak, mini yarışmalar düzenlendi.

Akşam saat 21:00’de Sünnet çocuklarımızın eğlencesi başladı.

Sünnet eğlencesinde günün anlam ve önemini belirten konuşmayı ilk olarak Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı gerçekleştirdi.

Belediye Başkanımız Nihat Sarı, konuşmasında; “belediye olarak bu yıl 2.sini düzenlediğimiz geleneksel sünnet şölenimize hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz. Belediye olarak geleneksel hale getirdiğimiz toplu sünnet şölenimiz ilçemizdeki birliğin, beraberliğin, kaynaşmanın, dayanışmanın, yardımlaşmanın coşkulu bir simgesidir. Bu gün toplam 36 çocuğumuz erkekliğe ilk adımlarını sünnet olarak atıyorlar. Her birinin milletimize, ailelerine ve topluma faydalı birey olacağına can-ı gönülden inanıyorum. Bu güzel merasimle çocuklarımızın ve büyüklerimizin arasında sağlam köprüler kuruluyor, aileler yakınlaşıyor ve akrabalıklar pekişiyor. Bizler de bugünün şahidi olmaktan dolayı mutluyuz ve gururluyuz. Geleceğimize yön verecek, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın hepsine şimdiden geçmiş olsun dileklerimi iletiyor gözlerinden öpüyorum.

Sünnet çocuklarımızın ailelerine de çocuklarının bu anlamlı ve özel günlerini bizlerle paylaştıkları için ayrıca teşekkür ediyorum. Bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize yürekten ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah bu yavrularımızın damatlıklarını görmeyi, hayırlı birer evlat olmalarını nasip eylesin. ”dedi.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar kapsamında birer konuşma yapan Dinar Kaymakamı Selami Kapankaya ve Milletvekilimiz Ali Özkaya konuşmalarında ilçemizde belediyemiz tarafından yapılan sosyal etkinlikler ve düzenlenen sünnet şöleni dolayısıyla Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı’ya teşekkür ettiler.

Konuşmaların ardından Sevgi Petek konserinde sünnet çocuklarımız ve aileleri başta olmak üzere vatandaşlarımız coşkulu ve keyifli dakikalar yaşayarak sahne önünde oyunlar oynadılar.

“ÇOCUKLARIMIZA KINA YAKILDI”

Konserin sonunda ise Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, eşi Rahime Sarı hanımefendi, sünnet çocuklarımız ve ailelerinin katılımıyla kına yakma merasimi gerçekleştirildi.

Program sonunda Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, Sanatçı Sevgi Petek’e günün anısına çiçek takdim etti.

Sanatçı Sevgi Petek ise ilçemizde birçok ailemizin yanında olarak çocuklar için düzenlediği sünnet şöleni dolayısıyla Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı’ya teşekkür etti.

Programda; belediyemiz tarafından misafirlerimize çerez ve su ikramında bulunuldu.

Sünnet Şölenimize; Milletvekilimiz Ali Özkaya, Dinar İlçe Kaymakamı Selami Kapankaya, Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, Başmakçı Belediye Başkanı Ayhan Gönüllü, Tatarlı Belediye Başkanı Şuayyup Çiçek, Dinar İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Necip Kacar, AK Parti İlçe Başkanımız İdris Er, MHP İlçe Başkanımız Mustafa Karahan, AK Parti Başmakçı İlçe Başkanı Ramazan Kök, AK Parti Dazkırı İlçe Başkanı Ali Diren, AK Parti Evciler İlçe Başkanı Şener Çalışkan, belediye meclis üyelerimiz, muhtarlarımız, sünnet çocuklarımızın aileleri ve vatandaşlarımız katıldı.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.