Dolar 32,5552
Euro 34,8713
Altın 2.429,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 24°C

Başkan Sarı Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ile görüştü

Başkan Sarı Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ile görüştü
22 Aralık 2020 18:44 | Son Güncellenme: 22 Aralık 2020 18:45
A+
A-

Başkan Sarı Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ile görüştü

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, Dinar Cumhuriyet Başsavcısı Selman Eskiler ile birlikte Ankara ziyaretleri kapsamında ilk olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’de Milletvekilimiz Ali Özkaya’ya ziyarette bulundular. Ziyarette ilçemize yapılacak olan Millet Bahçesi projesi için istişare yapılacak ilgili kurumlar ile görüşme gerçekleştirildi.

Akabinde ise Milletvekilimiz Ali Özkaya, Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı ve Dinar Cumhuriyet Başsavcısı Selman Eskiler Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ile ilçemize yapılması planlanan yeni adliye ve adliye lojmanları ile ilgili bir görüşme gerçekleştirdiler.

Ziyaretlerin tamamlanmasının ardından bir açıklama yapan Belediye Başkanımız Nihat Sarı, “İlçemize yapılması planlanan Millet Bahçesi projesi için milletvekilimiz Ali Özkaya ile birlikte ilgili kurumlarla gerekli görüşmeleri gerçekleştirdik. Akabinde ise yeni adliye binası ve adliye lojmanları için Adalet Bakanımız Abdülhamit Gül ile bir görüşme gerçekleştirdik. Yeni adliye binası ve adliye lojmanları şimdiden ilçemize hayırlı olsun.” dedi. 

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.