Dolar 32,5192
Euro 34,7978
Altın 2.422,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 24°C
Az Bulutlu
Afyon
24°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 23°C

Başkan Sarı Anaokulu Açılış törenine katıldı.

Başkan Sarı Anaokulu Açılış törenine katıldı.
9 Aralık 2019 16:21
A+
A-

Başkan Sarı Anaokulu Açılış törenine katıldı.
Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı Yıprak Köyünde Hayırsever vatandaşımız Sultan Güçlü’ nün katkılarıyla yapılan Yıprak Yusuf Sultan Güçlü Anaokulunun açılış törenine katıldı.
Açılış Törenine İlçe Kaymakamı Selami Kapankaya Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Necip Kacar, İlçe Emniyet Müdürü Özgür Taşkın, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Musa Dinçger, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Muammer Demircan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ufuk Taşbaş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Mehmet Ceylan, Arif Coşkun, hayırsever vatandaşımız Sultan Güçlü, Oğlu Osman Güçlü, protokol üyeleri, daire amirleri ve vatandaşlarımız katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan program günün anlam ve önemini belirten konuşmayı hayırseverin oğlu Osman Güçlü’nün gerçekleştirmesiyle devam etti. Akabinde ise İlçe Milli Eğitim Müdürü Ufuk Taşbaş, İl Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Musa Dinçger bir konuşma gerçekleştirdi. Son olarak ise İlçe Kaymakamı Selami Kapankaya konuşmasını gerçekleştirdi. Konuşmaların tamamlanmasının ardından adak kurbanın kesilerek açılış kurdelesinin kesimine geçildi.
Açılış kurdelesi kesildikten sonra İlçe Kaymakamı Selami Kapankaya Belediye Başkanımız Nihat Sarı, hayırsever Sultan Güçlü, oğlu Osman Güçlü ve davetliler ile birlikte Anaokulunda okuyan öğrenciler ziyaret edilerek öğrencilere hediyeler takdim edildi.
Belediye Başkanımız Nihat Sarı tören sonrası yaptığı açıklamada “Belediye Başkanlığı dönemimden önce Müteahhitliğini yapmış olduğum Anaokulunun açılışına Belediye Başkanı olarak katılmak nasip oldu. Hayırseverlerimizin eğitime kazandırdığı okulda yetişen öğrenciler ülkemize faydalı bireyler olarak yetişeceklerdir. En güzel yatırım insana yapılan yatırımdır. Okulun yapılmasında devletimize yardımcı olan değerli hayırseverlerimiz Merhum Yusuf Güçlü’ye Allah’tan rahmet dilerken Sultan Güçlü teyzemize ve ailesine sağlıklı, huzurlu ömürler diliyorum. Eğitim öğretim için vermiş oldukları destek için de kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.