Dolar 32,3712
Euro 35,0140
Altın 2.324,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C

Başkan Sarı, Bakan Kurum tarafından düzenlenen toplantıya katıldı

Başkan Sarı, Bakan Kurum tarafından düzenlenen toplantıya katıldı
28 Mayıs 2021 19:48
A+
A-

Başkan Sarı, Bakan Kurum tarafından düzenlenen toplantıya katıldı
Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, AK Parti ilçe Başkanı İdris Er ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Afyonkarahisar ziyaretleri kapsamında düzenlediği İl Değerlendirme Toplantısına katıldı.
Afyonkarahisar’da Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından düzenlenen il değerlendirme toplantısına, Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, TOKİ Başkan Yardımcısı Dursun Baştürk, Milletvekilleri Veysel Eroğlu, İbrahim Yurdunuseven, İlçe Kaymakamları, Belediye Başkanları, AK Parti ve MHP İl Başkanları, Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı ve AK Parti İlçe Başkanı İdris Er katıldı.
Toplantıda Belediye Başkanımız Nihat Sarı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a ilçemizde yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi vererek, ilçemize Millet Bahçesi yapımı, Salı Pazaryeri ve TOKİ’ye kurulacak pazaryeri ile ilgili destek istedi. Talepleri inceleyen Bakan Murat Kurum, ilçemize Millet Bahçesi yapımı ile ilgili hibe desteği sözü vererek pazar yerleri ile ilgili olarak 750 bin türk lirası destek sözü verdi.
Toplantı sonrası bir açıklama yapan Belediye Başkanımız Nihat Sarı, “Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Afyonkarahisar programları kapsamında gerçekleştirmiş olduğu il değerlendirme toplantısına AK Parti ilçe Başkanımız İdris Er ile birlikte katılarak ilçemizde yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi verdik. Bunun yanı sıra ilçemizde yaşayan vatandaşların sosyal hayat ihtiyacını karşılaması adına projesini hazırladığımız ve ilçemizin sembolü olan menderes nehrinin de doğduğu düden havzasının etrafına Millet Bahçesi yapımı ile ilgili Bakanımızdan destek istedik. Bakanımız projemize destek vererek Millet Bahçesinin tamamının Bakanlık tarafından yapılacağının sözünü verdi. İlçemiz semt merkezinde bulunan Salı Pazar yerimizde revize çalışmalarımıza devam ediyoruz. Pazarımız Dinar’ımıza ve bölgemize hizmet veriyor. Bu açıdan Pazar yerimizde yaptığımız çalışmalar hakkında bakanımıza bilgi vererek, İlçemizin en büyük mahallesi olan Fatih mahallesinin (TOKİ 1350 Konut) nüfusu itibariyle kalabalık olması ve merkez semt pazarına uzak olmasından dolayı mahallenin ihtiyacını karşılayacak pazaryeri ve rekreasyon alanı yapımı ile ilgili Bakanımızdan destek istedik. Bakanımızda hem Salı Pazar yerimiz hem TOKİ’ye kurulacak olan Pazar yerimiz ile ilgili 750 bin türk lirası destek vereceğinin sözünü verdi. İlçemize yapılacak olan Millet Bahçesinin ve Pazar yerlerinin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Bizlere destek veren Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a ve bu süreçte bizlerden desteklerini esirgemeyen Afyonkarahisar Valimiz Gökmen Çiçek, Milletvekillerimiz Veysel Eroğlu, Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Mehmet Taytak’a teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.