Dolar 32,5237
Euro 34,7479
Altın 2.491,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 13°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 23°C

Başkan Sarı, Bayan personellerimizin gününü kutladı

Başkan Sarı, Bayan personellerimizin gününü kutladı
8 Mart 2022 13:38
A+
A-

Başkan Sarı, Bayan personellerimizin gününü kutladı

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Belediyemizde çalışan bayan personeller ile Dinarelli Dinlenme Tesislerinde kahvaltı programında bir araya geldi.

Program kapsamında; Personelimizin Kadınlar Gününü kutlayan Belediye Başkanımız Nihat Sarı, Kadınlar Günün önemine değinerek, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ileri görüşlülüğü sayesinde, o dönem Dünya’nın birçok gelişmiş ülkesinde bile olmayan haklar kadınlarımıza tanınmıştır. Toplumun temel taşı aile olduğuna göre ailelerin de temel taşı hiç şüphesiz ki kadınlardır. Bu duygu ve düşüncelerle başta Şehit annelerimiz olmak üzere tüm vefakar, cefakar ve fedakar Kadınlarımızın Kadınlar gününü en içten dileklerimle kutluyorum.”dedi.

Belediyemizde çalışan bayan personellerimiz ise bu anlamlı günde personellerimizin gününü kutlaması dolayısıyla Belediye Başkanımız Nihat Sarı’ya teşekkür ettiler.

Kahvaltı sonunda Günün anısına Belediye Başkanımız Nihat Sarı, belediyemiz bayan personellerine ve tesiste çalışan bayan personellere çicek takdim etti.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.