Dolar 32,5646
Euro 34,8782
Altın 2.431,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 27°C
Az Bulutlu
Afyon
27°C
Az Bulutlu
Çar 26°C
Per 21°C
Cum 24°C
Cts 24°C

Başkan Sarı, “Bir projemizi daha hayata geçirdik

Başkan Sarı, “Bir projemizi daha hayata geçirdik
14 Haziran 2022 20:01
A+
A-

Başkan Sarı, “Bir projemizi daha hayata geçirdik”

 

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı’nın seçim beyannamesinde yer alan Salı Pazarı Revize Projemiz kapsamında Yoğurt, Peynir ve Zeytin Pazarının tamamlanmasının ardından esnaflarımızın yerleşim düzenin belirlenmesi için kura çekimi yapıldı.

 

Kura çekimi; Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, Dinar Sebzeciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Mustafa Gökçe, Belediye Başkan Yardımcımız Şemsettin Er, Zabıta Müdürümüz Hasan Hüseyin Sarı ve hak sahibi esnaflarımızın katılımıyla Yoğurt, Peynir ve Zeytin Pazarında gerçekleşti.

 

Kura öncesinde pazar yerinin tüm esnaflarımıza hayırlı olmasını temenni eden Belediye Başkanımız Nihat Sarı, “Bir sözümüzü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün belkide birçok ilçede bulunmayan modern, hijyenik Yoğurt, Peynir ve Zeytin pazarımızı ilçemize kazandırarak, esnaflarımızın yer düzenini kura ile belirliyoruz. İnşallah haftaya esnaflarımız yeni yerinde satışlarını yapacaklar. Bu güzel pazar yerimizin esnaflarımıza ve ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. “dedi.

 

Yoğurt, Peynir ve Zeytinci esnaflarımız ise daha önce dışarıda hava şartları kötü olduğunda çok büyük mağduriyetler yaşadıklarını şimdi ise belediyemiz tarafından kazandırılan pazar yeri ile büyük bir mağduriyetin giderildiğini ayrıca yer düzenin kura ile ayarlanması ile bir çok haksızlığın önüne geçildiğini ifade ederek pazar yerini ilçemize kazandıran Belediye Başkanımız Nihat Sarı’ya teşekkür ettiler.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.