Dolar 32,5461
Euro 34,8989
Altın 2.435,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 27°C
Az Bulutlu
Afyon
27°C
Az Bulutlu
Çar 26°C
Per 21°C
Cum 24°C
Cts 24°C

Başkan Sarı: Daha güzel bir Dinar için çalışıyoruz

Başkan Sarı: Daha güzel bir Dinar için çalışıyoruz
6 Kasım 2019 17:31
A+
A-

Başkan Sarı: Daha güzel bir Dinar için çalışıyoruz

Dinar Belediye Başkanlığı ve Osman Gazi Elektrik Dağıtım A.Ş. iş birliği ile imzalanan protokol çerçevesinde ilçemizde bulunan elektrik telleri yer altına alınmaya devam ederken yer altına alınan yollardaki kaldırım, su kanalları ve bordür döşeme çalışmaları da aralıksız devam ediyor.
Belediye Başkanımız Nihat Sarı’nın talimatları doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yer altına alınan yollardaki kaldırım, su kanalları ve bordür döşeme çalışmalarına hız verdi.
Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Belediye Başkanımız Nihat Sarı, “Yer ve bölge ayrımı gözetmeksizin şehir genelinin tümünde kaldırım, bordür ve su arıklarını yenileme çalışmalarını sürdürüyoruz. Şehrimizin her noktasında bir çalışmamız var. Cadde, sokak düzenlemelerine de ayrıca önem veriyoruz. Şehir genelinde bozuk yol, kaldırımsız cadde ve sokak bırakmamak için çalışıyoruz. Şehrimizde oluşan aksaklıkları giderip modern görünüme kavuşturmak için önce alt yapı olarak kanalizasyon hatlarını yenileyeceğiz, ardından tek tip kaldırım uygulamasına geçerek son olarak ise bütün ana cadde yollarımızı sıcak asfalta kavuşturarak daha modern bir yapıya kavuşması için ihtiyaç bulunan bölgelerde gerekli çalışmalarımız büyük bir hızla devam ediyor. Daha güzel bir Dinar için çalışıyoruz.” dedi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.