Dolar 32,3367
Euro 35,1613
Altın 2.242,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 9°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
9°C
Hafif Yağmurlu
Çar 8°C
Per 7°C
Cum 7°C
Cts 10°C

Başkan Sarı dan Mevlid Kandili Mesajı

Başkan Sarı dan Mevlid Kandili Mesajı
27 Ekim 2020 22:40
A+
A-

Başkan Sarı dan Mevlid Kandili Mesajı

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı Mevlid Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Belediye Başkanımız Nihat Sarı mesajında; “Mübarek gün ve gecelerin hayatımızda vazgeçilmez bir yeri vardır. Tüm alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz (S.A.V)’in doğumu vesilesiyle kutladığımız Mevlid Kandili de bu özel günlerin başında yer almaktadır.

Alemlere rahmet olarak dünyaya gelen sevgili peygamberimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V.) doğduğu gece olan bu mübarek geceyi idrak etmenin mutluluğu içerisindeyiz. Doğumu ile insanlık tarihinin akışını değiştiren Peygamberimizin tebliğ ettiği ilahi mesajlar insanlık üzerindeki cehalet bulutlarını dağıtmıştır. Hayatımızın her anına örnek alınması gereken Peygamberimizin (S.A.V) hak ve adaleti gibi değerlere her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olduğu bugünlerde, Peygamber efendimizin yolunu takip ederek huzura kavuşabiliriz. Bu manevi gecenin, ruhlarımızın huzur bulmasına, feraha ermesine vesile olması dileklerimle Tüm İslam Âleminin ve Dinarlı Hemşerilerimin Mevlid kandillerini kutlar ve hayırlara vesile olmasını dilerim.” dedi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.