Dolar 32,3659
Euro 34,9545
Altın 2.325,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
23°C
Parçalı Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 20°C

Başkan Sarı, “Dinarımız her geçen gün daha da güzelleşiyor”

Başkan Sarı, “Dinarımız her geçen gün daha da güzelleşiyor”
13 Eylül 2021 14:46
A+
A-

Başkan Sarı, “Dinarımız her geçen gün daha da güzelleşiyor”
Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı’nın talimatlarıyla ilçemizin daha güzel görünümde olması adına park bahçe işleri ekipleri tarafından ilçemiz genelinde kaldırım ve yol kenarlarında ot biçme çalışmaları gerçekleştiriliyor.
Ekiplerimiz Stadyum mahallesi güzergahında ot biçme çalışmalarını gerçekleştiriyor. Program dahilinde ilçemizin tamamında ot biçme ve temizlik çalışmaları devam edecek.
Ekiplerimiz tarafından kaldırım ve yol kenarlarında bulunan otlar biçilerek poşetlerde toplanıyor. Yapılan çalışmalar ile vatandaşlarımızın kaldırımlarda daha rahat ve temiz bir şekilde ulaşım sağlaması hedefleniyor.
Yapılan çalışma ile Kaldırımlarda ve yol kenarlarında oluşan kötü görüntünün ortadan kalktığını ifade eden Belediye Başkanımız Nihat Sarı, “Belediye olarak ilçemizin her noktasında gerekli çalışmaları yapıyoruz. Bu bağlamda park bahçe işleri ekiplerimiz ilçemizde program dahilinde kaldırımlarda ve yol kenarlarında bulunan otların temizlenmesi için çalışmalar gerçekleştiriyor. Bugün Stadyum mahallemizde çalışmalar yapılıyor. İnşallah ilçemizin her noktası temiz ve güzel bir görünüme kavuşacak.” dedi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.