Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 17°C
Az Bulutlu
Afyon
17°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 25°C
Sal 26°C
Çar 22°C

Başkan Sarı “Geleceğimizin teminatı çocuklarımız ile bir aradayız”

Başkan Sarı “Geleceğimizin teminatı çocuklarımız ile bir aradayız”
7 Eylül 2021 18:34
A+
A-

Başkan Sarı “Geleceğimizin teminatı çocuklarımız ile bir aradayız”
Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, Yeni eğitim öğretim yılının başlamasının ardından okullara ziyaret gerçekleştirerek 2021-2022 eğitim öğretim yılını tebrik etti.
Yeni eğitim ve öğretim yılının ilk haftalarını öğrencilere ayıran Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, ilk olarak Şehit Süleyman Şahin İlkokulunu ziyaret etti. Akabinde ise Şehit Piyade Uzman Çavuş Selçuk Gürdal Ortaokulu, Şehit Şükrü Bayrakçı Kız İmam hatip Lisesi, Anadolu İmam hatip Lisesi ve son olarak ise Şehit Muhammet Bayram Anaokuluna ziyaret gerçekleştirerek öğretmenlerin ve öğrencilerin 2021-2022 yeni eğitim öğretim yılını tebrik etti.
Ziyaretlerde Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı’ya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ufuk Taşbaş, Zabıta Müdürü Hasan Hüseyin Sarı ve Başkanlık makamı sekreteri Ülkü Tosun eşlik etti.
Öğretmenler ve idareciler ile bir süre sohbet ederek, Okulların eksiklikleri ve ihtiyaçları ile ilgili bilgi alan Belediye Başkanımız Nihat Sarı, içerisinde maske ve dezenfektanların yer aldığı hediye poşetlerini okul müdürlerine takdim etti.
Ders gören öğrenciler ile de sohbet etmeyi ihmal etmeyen Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, öğrencilerimize derslerinde kolaylıklar ve başarılar dileyerek öğrencilerimizin talep ve isteklerini dinledi.
Ziyaretlerin arından bir konuşma yapan Belediye Başkanımız Nihat Sarı yaptığı konuşmasında, “Ülkemizi ve tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını dolayısıyla eğitime uzun bir süre ara verilmesinin ardından geleceğimizin teminatı çocuklarımız bu yıl yüz yüze eğitim ile derslerini almaya devam edecekler. Okumak, okutmak, öğrenmek ve öğretmek hayatınızda yaptığınız en kıymetli şeydir. Geleceğe kendimizi hazırlamak okumanın kıymetini bilmekten geçer bizler kendimizi okula ne kadar verirsek ne kadar okumayı seversek o kadar gelecekte başarılı oluruz. Belediye olarak her zaman eğitimin ve öğrencilerimizin yanındayız. Okullarımızın ihtiyaçları konusunda belediye olarak ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Okullarımıza asla ve asla siyaseti sokmayacağız. Bu öğretmenler bizim öğretmenlerimiz ve bu öğrenciler bizim öğrencilerimiz. Sizler için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Bu duygu ve düşünceler ile tekrardan tüm öğretmen ve öğrencilerimizin 2021-2022 yeni eğitim ve öğretim yılını kutluyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.