Dolar 32,3424
Euro 35,0948
Altın 2.310,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C

Başkan Sarı, İçişleri Bakanı Soylu’nun yanından heybesi dolu geldi

Başkan Sarı, İçişleri Bakanı Soylu’nun yanından heybesi dolu geldi
5 Haziran 2021 22:21
A+
A-

Başkan Sarı, İçişleri Bakanı Soylu’nun yanından heybesi dolu geldi
Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, İçisleri Bakanı Süleyman Soylu”nun Afyonkarahisar programları kapsamında gerçekleşen il değerlendirme toplantısına katıldı.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Afyonkarahisar Milletvekilleri Veysel Eroğlu, Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Mehmet Taytak, ilçe kaymakamları ve Belediye Başkanlarının katılımıyla Afyonkarahisar Belediye Meclisi toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda Belediye Başkanımız Nihat Sarı’ya AK Parti Dinar İlçe Başkanı İdris Er eşlik etti.
Toplantıda Belediye Başkanımız Nihat Sarı, İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’ya ilçemiz Hükümet Konağı önüne kapalı otopark yapılması için maddi destek ve Emniyet Müdürlüğü’nde polis sayısının yeterli olmaması dolayısıyla talepte bulundu. Yapılan görüşmeler neticesinde Milletvekilimiz Ali Özkaya ve Belediye Başkanımız Nihat Sarı’nın girişimleriyle İlçemize Hükümet Konağı önüne yapılacak olan kapalı otopark yapımı için 4 milyon Türk lirası ayrılması ayrıca ilçemize Emniyet Müdürlüğü binası ve Bölge Trafik binası yapımı için söz alındı.

Toplantı sonrası bir açıklama yapan Belediye Başkanımız Nihat Sarı, “İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’nun Afyonkarahisar programları kapsamında gerçekleştirmiş olduğu il değerlendirme toplantısına katılarak ilçemiz hükümet konağı önüne yapmayı planladığımız kapalı otopark yapımı için destek istedik. Ayrıca Emniyet Müdürlüğümüzde polis sayısının yetersiz olması dolayısıyla polis eksikliğinin giderilmesi için talepte bulunduk. İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ilçemiz Hükümet konağı önüne kapalı otopark yapımı için 4 Milyon Türk Lirası destek vereceklerini söylediler. Akabinde ise ilçemize Emniyet Müdürlüğü binası ve Bölge Trafik binası yapılacağının sözünü aldık. Emniyet Müdürlüğümüzde polis eksikliği dolayısıyla talepte bulunmamız üzerine Bakanımız en kısa sürede polis eksikliğinin kapatılacağını söylediler. Bizlerden desteklerini esirgemeyen başta İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu olmak üzere Afyonkarahisar Valimiz Gökmen Çiçek, Milletvekillerimiz Veysel Eroğlu, Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Mehmet Taytak’a teşekkür ediyorum. İlçemize yapılacak olan tüm yatırımların takipçisiyiz. Yapılacak olan Kapalı otopark ve Emniyet Müdürlüğü ile Bölge Trafik binası ilçemize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.