Dolar 32,5501
Euro 34,9800
Altın 2.418,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Açık
Afyon
22°C
Açık
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 22°C
Pts 22°C

Başkan Sarı, “İlçemizde güzel projelere imza atmaya devam ediyoruz”

Başkan Sarı, “İlçemizde güzel projelere imza atmaya devam ediyoruz”
28 Temmuz 2022 17:48
A+
A-

Başkan Sarı, “İlçemizde güzel projelere imza atmaya devam ediyoruz”

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, Afyonkarahisar Valiliği toplantı salonunda Afyonkarahisar Valimiz Doç.Dr Kübra Güran Yiğitbaşı başkanlığında gerçekleşen İl koordinasyon toplantısına katıldı.

“MENDERES NEHRİ ISLAHI PROJEMİZ BU YILDA DEVAM EDECEK”

Toplantıda; DSİ 18. Bölge Müdürü Rahmi Şahin’in yapmış olduğu sunumda Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, söz alarak konuşmasında; İlçemizde devam eden Menderes Nehri Islahı projemizin kalan kısmının yapımı ile ilgili yapmış olduğu girişimler neticesinde ve Milletvekilimiz Ali Özkaya’nın DSİ Genel Müdürü ile yaptığı görüşme sonrasında ilave ödeneğin ayrıldığını ve projenin devam edeceğini ifade etti.

Akabinde ise İller Bankası Eskişehir Bölge Müdür v. Mehmet Akhan ise sunumunda Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı’nın girişimleriyle belediyemiz tarafından hazırlanan İlçemize bağlı Eldere Köyü’nden su deposuna gelen İçme Suyu isale hattı ve deponun yenilenmesi” projesinin onaylanarak ihale aşamasına geçtiğini ifade etti.

“GES PROJEMİZİN İHALESİ PAZARTESİ GÜNÜ GERÇEKLEŞİYOR”

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı’nın girişimleriyle ilçemize yapılacak olan Güneş Enerji Sistemi (GES) Projesinin ihalesinin de pazartesi günü yapılacağının müjdesini veren Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, toplantı sonrası projelerimiz ile ilgili yaptığı açıklamada; “İlçemizin modern ve yaşanabilir bir şehir olması adına gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Bugün gerçekleşen İl koordinasyon toplantısında da görüştüğümüz ilçemizin çehresini değiştiren önemli bir projemiz olan ve ilk etabı tamamlanan Menderes Nehrinin Islahı projesinin kalan kısmı için bu yılda çalışmalar devam edecek. Ayrıca İçme Suyu isale hattının yenilenmesi projesi de onaylanarak ihale aşamasına geçti. Son olarak ise girişimlerimiz neticesinde ilçemize kazandıracak olduğumuz GES Projemizinde ihalesi pazartesi günü gerçekleşiyor. Tüm projelerimizi hayata geçirmek için gerekli çalışmaları ve görüşmeleri yapıyoruz. İlçemize projelerimiz hayırlı uğurlu olsun. “dedi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.