Dolar 32,3271
Euro 35,0710
Altın 2.294,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Başkan Sarı, “Kahraman Jandarma Teşkilatımızın gününü kutladık”

Başkan Sarı, “Kahraman Jandarma Teşkilatımızın gününü kutladık”
15 Haziran 2022 17:23
A+
A-

Başkan Sarı, “Kahraman Jandarma Teşkilatımızın gününü kutladık”

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, Belediye meclis üyelerimiz Veli Özcan ve Abdullah Yıldız ile birlikte Jandarma teşkilatımızın 183. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla Dinar İlçe Jandarma Komutanlığına ziyarette bulundu.

Ziyarette; Dinar İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Necip Kacar’ın ve askerlerimizin gününü kutlayan Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, “Kanun ordusu Jandarma Teşkilatımızın mensupları kahraman askerlerimiz vatanımız için mesai mefhumu gözetmeksizin gece gündüz demeden görev yapıyor. Ülkemizin refahı için görev yapan kahraman askerlerimizin Rabbim yar ve yardımcısı olsun. Bu duygu ve düşüncelerle vatanımız uğruna gözünü kırpmadan şehit olan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlıklı ömürler diliyor, görev yapan askerlerimize ise görevlerinde kolaylıklar diliyorum. “dedi.

Jandarma Komutanı Binbaşı Kacar ise konuşmasında; “Mensubu olduğum Jandarma Teşkilatımızın kuruluşunun 183. Yıldönümü dolayısıyla bizlere anlamlı bir ziyaret gerçekleştiren ve her zaman yanımızda olan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. “dedi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.