Dolar 32,3109
Euro 35,0805
Altın 2.279,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Başkan Sarı, “Mahalle muhtarlarımız ile iletişim halindeyiz”

Başkan Sarı, “Mahalle muhtarlarımız ile iletişim halindeyiz”
17 Kasım 2020 18:31
A+
A-

Başkan Sarı, “Mahalle muhtarlarımız ile iletişim halindeyiz”

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, İlçemiz mahalle muhtarları ile mahallelerimizin istek ve taleplerini istişare ederek mahallelerde gerekli çalışmaları başlatıyor.

İncirli Mahallesi Muhtarı Muammer Düztepe ve TOKİ Şehitler Camii İmam hatibi Halil İbrahim Gökdeniz’i makamında ağırlayan Belediye Başkanımız Nihat Sarı, mahallenin sorunları ve caminin eksiklikleri hakkında istişarelerde bulundu.

Akabinde ise Gazi Mehmet Çavuş Mahallesi Muhtarı Niyazi Yılmaz evi yanan vatandaş için yardım talebinde bulundu. Belediye Başkanımız Nihat Sarı belediye imkanları doğrultusunda yardımcı olunacağını belirtti.

Ziyaretlerin devamında ise Bağlar Mahallesi Muhtarı Tarık Özdağ ve Üçlerce Mahallesi Muhtarı Mustafa Öztürk ile görüşen Belediye Başkanımız Nihat Sarı, mahallelerin sorunları ve eksiklikleri hususunda istişarelerde bulundu.

Ziyarette Bağlar Mahallesi Muhtarı Tarık Özdağ Belediye Başkanımız Nihat Sarı’ya mahallesine yapılan parke taşı döşeme çalışması ve su kanalet yapımından dolayı teşekkür ederken Üçlerce Mahalle Muhtarı Mustafa Öztürk’te mahallesinde bulunan bazı noktalara parke taşı döşenmesi için talepte bulundu.

Ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan Belediye Başkanımız Nihat Sarı, “Mahalle muhtarlarımız ile sürekli olarak iletişim halindeyiz. Amacımız ilçemizde mahallelerimizde bulunan eksiklikleri en hızlı şekilde gidererek çözüme kavuşturmaktır. İnşallah en kısa sürede Covid-19 salgının sona ermesinin ardından tekrar mahalle toplantılarımıza da kaldığımız yerden devam edeceğiz. Ziyaretlerinden dolayı muhtarlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi. 

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.