Dolar 32,5956
Euro 34,6946
Altın 2.513,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 24°C
Sal 24°C

Başkan Sarı Mekansal Adres Kayıt Sistemi (MAKS) Tanıtım Toplantısına Katıldı

Başkan Sarı Mekansal Adres Kayıt Sistemi (MAKS) Tanıtım Toplantısına Katıldı
5 Eylül 2019 18:20 | Son Güncellenme: 5 Eylül 2019 18:21
A+
A-


Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, İzmir’de düzenlenen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da katılımlarıyla gerçekleşen Mekansal Adres Kayıt Sistemi(MAKS) tanıtım toplantısına katıldı.
İçişleri Bakanlığı, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü ve ASELSAN’ın bir araya gelerek başlattığı MAKS’ın Türkiye tanıtım toplantısı İzmir’de yapıldı. Toplantıya İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof. Dr. Haluk Görgün, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Engin Sarı İbrahim ve Belediye Başkanları katıldı.
Tanıtım toplantısına katılan Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı toplantı sonrası açıklamalarda bulundu. Başkan Sarı yaptığı açıklamada “İç İşleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ile görüşerek Mekansal Adres Kayıt Sistemi (MAKS) projesi ile ilgili Belediye olarak taleplerimizi ilettik.” ifadelerine yer verdi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.