Dolar 32,5501
Euro 34,9800
Altın 2.418,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Açık
Afyon
22°C
Açık
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 22°C
Pts 22°C

Başkan Sarı, “Okullarımızın talep ve isteklerini dinliyoruz”

Başkan Sarı, “Okullarımızın talep ve isteklerini dinliyoruz”
8 Eylül 2021 19:21
A+
A-

Başkan Sarı, “Okullarımızın talep ve isteklerini dinliyoruz”
Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, Yeni eğitim öğretim yılının başlamasının ardından okullara ziyaretler gerçekleştirerek öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin taleplerini dinliyor.
Belediye Başkanımız Nihat Sarı, ziyaretlerinde ağırlıklı olarak öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin talep ve isteklerini dinleyerek belediyemiz imkanları dahilinde taleplerinin çözüme kavuşacağının müjdesini veriyor.
Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, bugünkü ziyaretler kapsamında; ilk olarak Yeniyol İlkokulunu ziyaret etti. Akabinde ise Anadolu Lisesi, Dinar Gazi Mehmet Çavuş Anadolu Lisesi, Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Dinar Rehberlik ve Araştırma Merkezi ve son olarak ise Dinar Bilim ve Sanat Merkezine ziyaret gerçekleştirerek öğretmenlerin ve öğrencilerin 2021-2022 yeni eğitim öğretim yılını tebrik etti.
Ziyaretlerdeki belediye olarak öğrencilerimize ve eğitim camiasına destek olmayı amaçladıklarının ifade eden Belediye Başkanımız Nihat Sarı, “Eğitime ve geleceğimizin teminatı çocuklarımıza büyük önem veriyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışımız ile belediyemiz imkanları doğrultusunda tüm okullarımıza talepleri ve istekleri doğrultusunda destek oluyoruz. 2021-2022 Eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte bu haftamızı öğretmenlerimize ve öğrencilerimize ayırdık. Bu vesileyle tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını temenni ediyor, başarılar diliyorum.” dedi.
Ziyaret sonunda Belediye Başkanımız Nihat Sarı tarafından içerisinde maske ve dezenfektanların yer aldığı hediye poşetlerini okul müdürlerine takdim edildi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.