Dolar 32,4956
Euro 34,5602
Altın 2.497,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Az Bulutlu
Afyon
23°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 13°C
Cts 17°C

Başkan Sarı, “Salı Pazar yerimiz projelerimiz ile modern görünüme kavuşuyor”

Başkan Sarı, “Salı Pazar yerimiz projelerimiz ile modern görünüme kavuşuyor”
12 Nisan 2022 17:59
A+
A-
  • Başkan Sarı, “Salı Pazar yerimiz projelerimiz ile modern görünüme kavuşuyor”
    Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, Salı Pazarımızda yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, Pazarcı esnafımıza hayırlı işler diledi.
    Belediye Başkanımız Nihat Sarı ilk olarak Salı Pazarımızda yapımında sona yaklaşılan Peynir, Yoğurt ve Zeytin Pazarı inşaatını akabinde ise Zabıta, Mescit, Sebzeciler Odası ve WC binasının yer aldığı inşaatı yerinde inceledi.
    “MENDERES NEHRİ PROJEMİZ İLE PAZAR YERİMİZİN ETRAFI DAHA GÜZEL GÖRÜNÜME KAVUŞTU”
    Belediye Başkanımız Nihat Sarı, inceleme sırasında Menderes Nehri Projemizin ilk etabının yer aldığı Salı Pazarı kısmının tamamlanması ile Pazar yerimizin etrafının daha güzel bir görünüme kavuştuğunu belirtti.
    “PEYNİR, YOĞURT VE ZEYTİN PAZARI ESNAFIMIZ ARTIK DAHA MODERN BİR ALANDA SATIŞ YAPACAK”
    Göreve geldiğimiz günden itibaren ummalı bir şekilde çalışmalarımızı sürdürdük. İnşallah yakın bir sürede inşaatımız tamamlanınca Yoğurt, Peynir ve Zeytin ürünlerini satan esnaflarımız modern Pazar yerinde satışını yapabilecek.
    “ZABITA, SEBZECİLER ODASI, MESCİT VE WC BİNAMIZIN İNŞAATI DEVAM EDİYOR”
    Ayrıca Pazar yerimize gelen vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın ibadetini yapacağı mescit başta olmak üzere Zabıta personelimizin destek binası, Sebzeciler Odamızın binası ve WC’de hizmete sunulacak. Dinarımız her şeyin en iyisini hak ediyor. Bizlerde gece gündüz demeden ilçemiz için çalışıyoruz. Tüm esnaflarımıza tekrardan bol ve bereketli kazançlar diliyorum ”dedi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.