Dolar 32,3755
Euro 34,9680
Altın 2.325,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Açık
Afyon
23°C
Açık
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 21°C

Başkan Sarı, “Söz verdik yapıyoruz”

Başkan Sarı, “Söz verdik yapıyoruz”
12 Mayıs 2022 18:32
A+
A-

Başkan Sarı, “Söz verdik yapıyoruz”
Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı’nın geçtiğimiz hafta Dörtyol Mahallesinde yapmış olduğu Mahalle toplantısının hemen ardından Dörtyol mahallesinde gerekli çalışmalara başlandı.
“HEMŞEHRİLERİMİZ HER ZAMAN EN İYİ HİZMETE LAYIK”
Mahallenin talepleri arasında yer alan daha önce yol açılan ve kötü durumda bulunan Tornacılar Sokak ve İğdeli Sokakta vatandaşlarımızın rahat bir ulaşım sağlaması adına parke taşı döşeme çalışmaları gerçekleştiriliyor.
Devamında ise Küçükkoru sokakta o sokağa bağlı Çelik Sokak-1 ve Çelik Sokak-2’ta parke taşı döşeme çalışmalarına devam edilecek.
Çalışmaları bizzat yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Nihat Sarı, “ Mahallelerimizde ihtiyaç duyulan noktalarda gerekli çalışmalarımız yapılıyor. Bizlerde çalışmaları yakından takip ediyoruz. Vatandaşlarımızın çalışmalarımızdan memnun olduğunu görmek bizleri mutlu ediyor. Vatandaşlarımızın talep ve istekleri bizler için önemli, bu yüzden mahalle toplantılarımızda halkımız ile bir araya geliyor, talep ve isteklerini imkânlarımız dâhilinde değerlendiriyor ve gerekli çalışmaları yapıyoruz. Amacımız Dinarımıza en iyi şekilde hizmet vermektir.” dedi.
Mahallesinde yapılan çalışmalar dolayısıyla duyduğu mutluluğu ifade eden Mahalle Muhtarı Ali Besler, “Mahalle toplantımızın ardından sağ olsun Belediye Başkanımız hemen talimat vererek gerekli çalışmaları başlattı. Belediye Başkanımız Nihat Sarı’ya şahsım ve mahallem adına mahallemize yapmış olduğu hizmetler dolayısıyla teşekkür ediyorum” dedi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.