Dolar 32,5988
Euro 34,7628
Altın 2.496,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 24°C
Sal 24°C

Başkan Sarı, Spor Alanında Yaptığımız Projelerimiz Hayata Geçiyor

Başkan Sarı, Spor Alanında Yaptığımız Projelerimiz Hayata Geçiyor
3 Kasım 2021 10:44
A+
A-

Başkan Sarı, Spor Alanında Yaptığımız Projelerimiz Hayata Geçiyor
Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından ilçemize sözü verilen ve yatırım programına alınan gençlik merkezi, yüzme havuzu, iki adet halı saha, stadyuma yürüyüş yolu, sentetik çim yapımı ve bakım tadilat çalışmaları ile ilgili proje danışman firma yetkilileri ile görüştü.
Geçtiğimiz aylarda ilimize gelen Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından ilçemize sözü verilen ve yatırım programına alınan Gençlik Merkezi, Yüzme Havuzu, Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun ülkemiz genelinde roman vatandaşlarımızın sportif faaliyet yapmaları için başlatmış olduğu proje kapsamında 1 adedi roman vatandaşlarımıza yapılmak üzere toplam 2 adet halı saha, Stadyuma yürüyüş yolu ve çimlendirme bakım çalışmalarının yapılması için Gençlik ve Spor Bakanlığında düzenlenen Afyonkarahisar Gençlik ve Spor Yatırımları protokolü imzalanmıştı. Yapılan protokol neticesinde yatırım programına alınan projelerimiz ile ilgili Belediye Başkanımız Nihat Sarı’yı ziyarette bulunan proje danışman firma yetkilileri ile yapılan görüşmede ilçemiz kapalı spor salonu yanında bulunan alana yapılacak olan gençlik merkezi, yüzme havuzu, iki adet halı saha, stadyuma yürüyüş yolu, sentetik çim yapımı ve bakım tadilat çalışmaları ile ilgili proje teknik detayları sonlanarak ihale aşamasına geçiliyor.
Konuyla ilgili konuşan Belediye Başkanımız Nihat Sarı, “İlçemize kazandırılacak olan bu güzel projeler ile hem gençlerimize hem de roman vatandaşlarımıza yeni sportif alanlar kazandırmış olacağız. Sosyal belediyecilik anlayışımız ile gençlerimizin ve vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Bugün proje danışman firma yetkilileri ile proje teknik detaylarını tamamladık. En kısa sürede ihale aşamasına geçiyoruz. Projelerin kazandırılmasında emeği geçen başta Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Valimiz Gökmen Çiçek’e ve Milletvekillerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.