Dolar 32,3297
Euro 35,0425
Altın 2.281,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Başkan Sarı, “Yaz Kış demeden Dinarımıza hizmet ediyoruz”

Başkan Sarı, “Yaz Kış demeden Dinarımıza hizmet ediyoruz”
15 Eylül 2021 15:38
A+
A-

Başkan Sarı, “Yaz Kış demeden Dinarımıza hizmet ediyoruz”
Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı’nın talimatları doğrultusunda belediyemiz ekipleri tarafından ilçemizin birçok noktasında çalışmalar devam ediyor.
“BORDÜR VE KALDIRIM ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR”
İlçemiz Dörtyol Mahallesinde ekiplerimiz tarafından ihtiyaç duyulan güzergâhta kaldırım için zemin hazırlıklarının tamamlanmasının ardından bordür çalışması tamamlanarak kaldırım yapım çalışması başladı.
“MAHALLELERİMİZDE OT BİÇME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR”
İlçemiz Konak Mahallesinde ise Park ve bahçe ekiplerimiz ot biçme çalışmalarını sürdürüyor. Ot biçme çalışmaları program dâhilinde ilçemizin tamamında gerçekleştirilecek.
“İTFAİYE MAHALLEMİZE YENİ SU KANAL YAPIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR”
İlçemiz İtfaiye Mahallesinde başlatılan Su kanalı yenileme ve su kanalı ihtiyacı olan noktalarda yeni su kanal yapım çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor. Su kanalı yapım çalışmalarının tamamlanması ile birlikte yağışlarda su kanalında ve yollarda su birikmesi ve taşması sorunu ortadan kalkmış olacak.
Yaz kış demeden ilçemizde çalışmaların devam ettiğini ifade eden Belediye Başkanımız Nihat Sarı, “Kaldırım çalışmalarımız, temizlik çalışmalarımız ve İtfaiye mahallemizde yeni su kanalı yapım çalışmalarımız devam ediyor. Amacımız Dinarımıza en iyi ve en etkili şekilde hizmet vermektir. Yaptığımız hizmetlerin karşılığında vatandaşlarımızdan aldığımız güzel dönüşler bizleri mutlu ediyor ve çalışma heyecanımızı artırıyor. İnşallah vatandaşlarımıza en güzel şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz.” dedi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.