Dolar 32,5853
Euro 34,8176
Altın 2.412,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 28°C
Az Bulutlu
Afyon
28°C
Az Bulutlu
Çar 25°C
Per 21°C
Cum 24°C
Cts 24°C

Başkan Sarı, “Yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun”

Başkan Sarı, “Yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun”
5 Eylül 2021 20:01
A+
A-

Başkan Sarı, “Yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun”
Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, yeni eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Belediye Başkanımız Nihat Sarı mesajında; “Ülkemizi ve tüm dünyayı saran Korona virüs salgını nedeniyle geleceğimizin istikbali çocuklarımızın çoğu okullarından uzak kaldılar. Uzun bir aranın ardından Eğitim öğretim hayatlarına bu yıl okullarımızda devam edeceklerdir. Geçtiğimiz yıl uzaktan eğitim modeli ile eğitimlerini devam ettiren öğrencilerimize belediyemiz imkanları dahilinde tablet desteğinde bulunarak eğitim öğretimlerinden geri kalmamalarını sağlamıştık. Bu yıl ise yine belediye olarak üzerimize düşen bir görev olduğunda yapmaya hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Çocuklar bizim geleceğimizdir, geleceğimizi çağdaş ve modern bir teknolojik sistemle hazırlamak başta öğretmenlerimizin ve velilerin en önemli görevidir. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk “Bir millet irfan ordusuna sahip olmadıkça, muharebe meydanlarında ne kadar parlak zaferler elde ederse etsin, o zaferlerin kalıcı sonuçlar vermesi ancak irfan ordusuna bağlıdır.” sözü ile kalıcı zaferlerin ancak ve ancak irfan ordusuyla ortaya çıkacağını ifade ediyor.
Bu vesile ile idareci, öğretmenlerimizin ve tüm öğrencilerimizin sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir eğitim yılı geçirmelerini diliyor, 2021-2022 eğitim-öğretim yılının ilçemize ve yurdumuza hayırlı olmasını temenni ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.