Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 17°C
Az Bulutlu
Afyon
17°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 25°C
Sal 26°C
Çar 22°C

Başkan Sarı Yeni Eğitim Öğretim Yılı Ziyaretlerine Başladı

Başkan Sarı Yeni Eğitim Öğretim Yılı Ziyaretlerine Başladı
9 Eylül 2019 20:28
A+
A-

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, sabah saatlerinde okullara ziyaret gerçekleştirerek 2019-2020 yeni eğitim öğretim yılını tebrik etti.

Yeni eğitim ve öğretim yılının ilk haftalarını öğrencilere ayıran Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, sabah saatlerinde Dinar Anadolu Lisesi, Atatürk Ortaokulu, Cengiz Topel İlkokulu,Yunus Emre İlkokulu, Yeniyol İlkokulu, İmam-hatip Lisesi, Gevher Nesibe Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, Mehmet Çavuş Anadolu Lisesi, Fen Lisesi, Hürriyet İlkokulu ve Sermaye Piyasası Kurulu Yatılı Bölge Ortaokuluna ziyaret gerçekleştirerek 2019-2020 yeni eğitim öğretim yılını tebrik etti. Yeni eğitim ve öğretim yılının açılması ile okullara ziyaretlere başlayan Başkan Sarı, öğretmenler ve idarecilerle sohbet ederek okulların eksikleri ve ihtiyaçları ile ilgili bilgi aldı.

Belediye Başkanımız Nihat Sarı yaptığı yeni eğitim öğretim yılı hakkındaki konuşmasında, “2019-2020 yeni eğitim ve öğretim yılınızı tebrik eder; bu yıl tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize üstün başarılar işlerinde derslerinde Allah’tan kolaylıklar dilerim. Okumak, okutmak, öğrenmek ve öğretmek ilim öğrenmek, ilim öğretmek hayatınızda yaptığınız en kıymetli şeydir. Geleceğe kendimizi hazırlamak okumanın kıymetini bilmekten geçer bizler kendimizi okula ne kadar verirsek ne kadar okumayı seversek o kadar gelecekte başarılı oluruz. Belediye olarak her zaman eğitimin yanındayız. Okullarımızın eksik ve ihtiyaçları konusunda belediye olarak ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Okullarımıza asla ve asla siyaseti sokmayacağız. Bu öğretmenler bizim öğretmenlerimiz bu öğrenciler bizim öğrencilerimiz. Sizler için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Bu duygu ve düşünceler ile tekrardan tüm öğretmen ve öğrencilerimizin 2019-2020 yeni eğitim ve öğretim yılını kutluyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.