Dolar 32,5488
Euro 34,8520
Altın 2.427,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 27°C
Az Bulutlu
Afyon
27°C
Az Bulutlu
Çar 25°C
Per 21°C
Cum 24°C
Cts 26°C

Başkan Sarı’dan 15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

Başkan Sarı’dan 15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı
14 Temmuz 2019 14:25
A+
A-

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, 15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Belediye Başkanı Nihat Sarı, 15 Temmuz 2016’da hain Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarınca gerçekleştirilen alçak darbe girişiminin Aziz Türk Milleti’nin ellerinde şanlı bayrağımız ile meydanlarda, sokaklarda canları pahasına,  eşsiz bir destan yazarak durdurmuş ve istiklalimize ve istikbalimize sahip çıkarak bertaraf edildiğini belirten Başkan Sarı yaptığı açıklamasında; “Türkiye’nin anayasal düzenle teminat altına alınmış tüm demokratik kazanımlarını, milli birlik, beraberlik ve bağımsızlığını yok etmeyi hedefleyen hain Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından gerçekleştirilen 15 Temmuz silahlı darbe teşebbüsünün, asil Türk Milletinin evlatlarının devletine ve demokratik iradesine sahip çıkmasıyla bertaraf edildi. 15 Temmuz’da, meydanlarda, tıpkı Çanakkale’de, İstiklal Savaşımızda olduğu gibi, tüm fertleriyle tek yürek olmuş, iradesini bir avuç darbeciye çiğnetmeyen büyük Türkiye vardı, büyük Türk milleti vardı. Bu darbe girişiminde, milletimiz, bu ülkeyi bölmek isteyen hainlere ve milletine ihanet edenlere karşı Çanakkale’de, Dumlupınar’da ne cevap vermişse, 15 Temmuz’da da aynı cevabı vermiştir. Onların tankları topları uçakları varsa, sokaklardaki o milyonlarca vatandaşımızın sarsılmaz imanları vardı. Emirleri komutanlarından almayan, millete ve devlete hizmet etmek yerine tüm benliklerini fethullahçı terör örgütünün başına teslim eden şer çetesi mensuplarının teşebbüsleri, milletin iradesi, tüm kurumlarıyla devletin kararlılığı karşısında başarısız olmuştur. O hain gecede milleti için sokağa çıkarak kendi canını feda eden Dinarlı Demokrasi şehidimiz Şükrü Bayrakçı ve Bayrakçı gibi kahraman Türk evlatları darbeye karşı direndi. Onlar, bu vatan uğruna şehit ve gazi oldular. Devlet ve millet kenetlenmesini bir kez daha gösterdiler. Türk Milleti olarak tek yürek olduğumuzda, yenilmeyeceğimizi bir kez daha ispatladılar. 15 Temmuz’un 3’ncü yıl dönümü vesile ile bir kere daha vatanı milleti, bayrağı ve dini için her türlü fedakârlığı göze alarak gazi ve şehit olan askerlerimize, polislerimize ve demokrasi gazisi ve şehidi sivil vatandaşlarımıza yüce Allah’tan rahmet ailelerine sabırlar diliyorum.” dedi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.