Dolar 32,3282
Euro 35,0649
Altın 2.282,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Başkan Sarı’dan 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

Başkan Sarı’dan 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Mesajı
9 Eylül 2019 09:18
A+
A-

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla ilgili bir mesaj yayımladı.

Başkan Sarı mesajında; Geleceğimizin istikbali olan çocuklarımız aynı heyecan ve coşku ile hayata ilk adım atmanın atmosferini velileri ile birlikte yaşıyorlar. Çocuklar bizim geleceğimizdir, geleceğimizi çağdaş ve modern bir teknolojik sistemle hazırlamak başta öğretmenlerimizin ve velilerin en önemli görevidir. Değerli eğitimcilerimiz ve sevgili veliler, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ne kadar iyi yetiştirebilirsek ülkemizin yarınları da o kadar aydınlık olacaktır. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “ Eğitimdir ki, bir milleti ya özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da esaret ve sefalete terk eder.” sözü de eğitimin ne kadar önemli olduğunu belirtmektedir.

Bu vesile ile idareci, öğretmen ve öğrencilerimizin sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir eğitim yılı geçirmelerini diliyor, 2019-2020 eğitim-öğretim yılının ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.