Dolar 32,3865
Euro 35,0590
Altın 2.326,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Açık
Afyon
23°C
Açık
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 22°C

Başkan Sarı’dan 2020 -2021 Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

Başkan Sarı’dan 2020 -2021 Eğitim Öğretim Yılı Mesajı
14 Eylül 2020 09:13
A+
A-

Başkan Sarı’dan 2020 -2021 Eğitim Öğretim Yılı Mesajı
Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla ilgili bir mesaj yayımladı.
Belediye Başkanımız Nihat Sarı mesajında; Ülkemizi ve Tüm dünyayı saran Korona virüs salgını nedeniyle geleceğimizin istikbali çocuklarımızın çoğu okullarından uzak kaldılar. Eğitim öğretim hayatlarına bir kısmı okullarımızda devam ederken bir kısmı ise Eğitim Bilişim Ağı (EBA) üzerinden online eğitim ile devam edeceklerdir. Çocuklar bizim geleceğimizdir, geleceğimizi çağdaş ve modern bir teknolojik sistemle hazırlamak başta öğretmenlerimizin ve velilerin en önemli görevidir. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Eğitimdir ki, bir milleti ya özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da esaret ve sefalete terk eder.” sözü de eğitimin ne kadar önemli olduğunu belirtmektedir.
Bu vesile ile idareci, öğretmenlerimizin ve tüm öğrencilerimizin sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir eğitim yılı geçirmelerini diliyor, 2020-2021 eğitim-öğretim yılının ilçemize ve yurdumuza hayırlı olmasını temenni ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.