Dolar 32,5388
Euro 34,8796
Altın 2.488,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
20°C
Parçalı Bulutlu
Cum 13°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 21°C

Başkan Sarı’dan MHP’nin kuruluşunun 53.yıl dönümü mesajı

Başkan Sarı’dan MHP’nin kuruluşunun 53.yıl dönümü mesajı
8 Şubat 2022 20:07
A+
A-

Başkan Sarı’dan MHP’nin kuruluşunun 53.yıl dönümü mesajı
Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, Milliyetçi Hareket Partisi’nin kuruluşunun 53. Yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı yayımladığı mesajında, “9 Şubat 1969 tarihinde rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in önderliğinde kurulan Milliyetçi Hareket Partisi’nin büyük yolculuğunun 53. yılını idrak etmiş bulunmaktayız. Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in yıllar önce ortaya koyduğu ilkeleri, ülküsü ve fikirleri bizlere her zaman ışık olmuştur. ‘’Önce Ülkem ve Milletim, Sonra Partim ve Ben’’ diyen Başbuğumuz hayatı boyunca, Türkiye üzerine oynanan çirkin oyunları hep fark etmiş ve bu oyunlara karşı çıkmıştır. Türk milliyetçiliğinin çıktığı bu kutlu yolculuk, Türk milletine, Türk vatanına ve insanlığa hizmet etme yolundadır. Başbuğumuz Alparslan Türkeş’e ve aldığı emaneti onun çizgisinden sapmadan Türk Milletine hizmet veren Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’ye şükranlarımı sunuyorum. Ömrünü Türk-İslam ülküsüne adamış Başbuğumuz Alparslan Türkeş’e, şehitlerimize ve ebediyete intikal etmiş arkadaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet diliyor, hayatta olanlara sağlıklı ömürler diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.