Dolar 32,5554
Euro 34,8359
Altın 2.430,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 24°C
Az Bulutlu
Afyon
24°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 22°C

Başkan Sarı’dan Üniversite Öğrencilerine Ücretsiz Okul Servisi

Başkan Sarı’dan Üniversite Öğrencilerine Ücretsiz Okul Servisi
7 Ekim 2021 14:34
A+
A-

Başkan Sarı’dan Üniversite Öğrencilerine Ücretsiz Okul Servisi
Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı’nın talimatları ile Dinar’da öğrenim gören üniversite öğrencilerine ücretsiz okul servisi uygulaması bu yılda devam ediyor.
Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı’nın geçtiğimiz günlerde Afyon Kocatepe Üniversitesi Dinar Meslek Yüksek Okulu konferans salonunda üniversite öğrencileri ile bir araya geldiğinde müjdesini vermiş olduğu ücretsiz öğrenci servisi uygulaması bugün itibariyle başladı.
Öğrenciler başlatılan ücretsiz öğrenci servisi dolayısıyla Belediye Başkanımız Nihat Sarı’ya teşekkür etti.
Uygulama hakkında bir açıklama yapan Belediye Başkanımız Nihat Sarı, “Üniversite öğrencilerimizin isteği üzerine belediyemiz tarafından sabah KYK yurdundan üniversiteye gidişlerinde ve akşam dönüşlerinde ücretsiz öğrenci servisi uygulamamız bugün itibariyle tekrar başlamıştır. Pandemi öncesinde başlatmış olduğumuz uygulamamız kaldığı yerden devam ediyor. Eğitime olan desteğimiz her zaman devam edecektir. İlçemizde belediyemiz imkânları dâhilinde tüm okullarımıza eğitim desteğimizi sürdürüyoruz ve sürdürmeye devam edeceğiz. Belediye olarak üniversite öğrencilerimizin her zaman yanlarında ve destekçileri olduğumuzu belirtmek istiyor, derslerinde başarılar -diliyorum.” dedi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.