Dolar 32,3717
Euro 34,9902
Altın 2.326,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Açık
Afyon
23°C
Açık
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 21°C

Başkan Sarı’ya MHP’den Büyük Sürpriz

Başkan Sarı’ya MHP’den Büyük Sürpriz
5 Nisan 2021 18:23 | Son Güncellenme: 5 Nisan 2021 18:24
A+
A-

Başkan Sarı’nın göreve başlamasının üçüncü yıl dönümünde MHP’den özel kutlama
Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı’nın göreve başlamasının üçüncü yıldönümü münasebetiyle Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Mustafa Karahan ve yönetimi Belediye Başkanımız Nihat Sarı ‘ya ziyarette bulundu.
Ziyarette Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Mustafa Karahan ve yönetimi tarafından Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı’nın göreve başlamasının yıldönümü özel pasta kesilerek kutlandı.
Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Mustafa Karahan yaptığı konuşmada; “Belediye Başkanımız Nihat Sarı göreve geldiği günden itibaren Dinarımız için gece gündüz demeden çalışarak büyük projelere imza attı. Belediye Başkanımızın her zaman yanındayız. İnşallah ilçemizde daha güzel proje ve çalışmalar gerçekleştireceğine can-ı gönülden inanıyoruz. Dinarımıza 2 yıl gibi kısa bir sürede yapmış olduğu güzel çalışmalar dolayısıyla teşekkür ediyorum.” dedi.
Ziyaret dolayısıyla bir teşekkür konuşması gerçekleştiren Belediye Başkanımız Nihat Sarı, “Öncelikle Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanımız Mustafa Karahan’a ve yönetimine bu anlamlı ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ediyorum. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde Dinarımıza güzel hizmetler yapmaya devam edeceğiz. Göreve geldiğimiz günden itibaren gece gündüz demeden seçim döneminde vermiş olduğumuz vaatlerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. İnşallah görev süremiz boyunda daha nice güzel proje ve çalışmalara imza atacağız.” İfadelerini kullandı.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.