Dolar 32,3848
Euro 35,0513
Altın 2.326,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Açık
Afyon
23°C
Açık
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 22°C

Başmakçı’da Aşure Etkinlikleri Gerçekleştirildi

Başmakçı’da Aşure Etkinlikleri Gerçekleştirildi
25 Eylül 2019 13:07
A+
A-

Başmakçı ilçesinde Anadolu İmam Hatip Lisesinde Muharrem ayı nedeniyle aşure ikramları yapıldı.

Düzenlenen etkinliğe Başmakçı İlçe Kaymakamı Halil Yazıcı, Başmakçı Belediye Başkanı Ayhan Gönüllü, kurum müdürleri, daire amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kaymakam Halil Yazıcı Muharrem ayının ve aşure etkinliklerinin ilçeye, vatana ve millete hayırlı olmasını temenni ettiğini, bu bağlamda ülkemizin bütününde birlik ve beraberliğin daha da güçleneceğine inandığını söyledi.

Belediye Başkanı Ayhan Gönüllü ise, yapılan şifalı aşureler ile insanların birbirine daha iyi ısındığını, kaynaştığını ve dayanışma içerisine girdiğini belirterek, “Başmakçı ilçemizde vatandaşlarımız, belediyemiz ve diğer bütün kurumlarımızla beraber güçlü bir bağ vardır. Muharrem ayının tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından ise, özenle yapılan aşureler, protokol üyelerine ve öğrencilere ikram edildi. Haber: İsmail Yılmaz-Dinar

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.