Dolar 32,3195
Euro 35,0491
Altın 2.308,99
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C

Başmakçı’da Lösemi Konusunda Farkınladık Oluşturuldu

Başmakçı’da Lösemi Konusunda Farkınladık Oluşturuldu
7 Kasım 2019 16:25
A+
A-

Başmakçı’da Lösemi Konusunda Farkınladık Oluşturuldu
2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle Başmakçı ilçesinde farkındalık oluşturuldu.
Belediye Başkanımız Ayhan Gönüllü Akkeçili orta okulunda yapılan etkinliğe katıldı.
Ağızlarında tıbbi maske takarak farkındalık oluşturmaya çalışan öğrenciler Başkan Gönüllü ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Başkan Ayhan Gönüllü bu önemli sağlık haftasıyla alakalı yaptığı konuşmasında, lösemi hastalığına yakalanmış bütün çocuklara öncelikli olarak Allah’tan şifa dilediğini belirterek şunları söyledi, “Lösemili Çocuklar Haftası minicik bedenlerde olan kocaman yüreklerin sevgi ile kucaklaşacağı, toplumsal farkındalığın oluşturulacağı bir haftadır. Lösemi bir kan hastalığıdır ve kan hücrelerimizin yapım yeri olan kemik iliğinde ortaya çıkar.
Lösemi tedavi edilebilen bir hastalıktır ve mutluluk en önemli ilaçlardan birisidir. Onları mutlu ederek ve onlara destek olarak bu hastalığı yenebileceklerini bilmeliyiz. Biliyoruz ki bu hastalıklarda en önemli tedavi moraldir. Bizlerde onların morallerini yükseltmek umutlarını yeşertmek için elimizden geleni yapmalıyız. Her şeyden önce bu bizim insani ve vicdani bir görevimizdir.
Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın Lösemi ile mücadelelerinde her zaman yanlarında olduğumuzu belirterek, Bu duygu ve düşüncelerle 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası’nın toplumumuzda farkındalık oluşturmasına vesile olmasını temenni eder, kanserle mücadele eden tüm vatandaşlarımıza acil şifalar dilerim” dedi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.