Dolar 32,3404
Euro 35,1084
Altın 2.241,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 9°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
9°C
Hafif Yağmurlu
Çar 7°C
Per 6°C
Cum 8°C
Cts 11°C

BAYANLARA ÖZEL FİT POİNT PİLATES SALONU AÇILDI

BAYANLARA ÖZEL FİT POİNT PİLATES SALONU AÇILDI
24 Mart 2023 15:05
A+
A-

BAYANLARA ÖZEL FİT POİNT PİLATES SALONU AÇILDI
Dinar’da Talip Karademir tarafından açılan FİT POİNT PİLATES salonu sadece bayanlar için faaliyete girdi. İki tane bayan antrenör eşliğinde çalışacak olan pilates salonunda tüm cihazlar sıfır olarak alınarak monte edildi. Yeni hastane caddesi üzerinde demir yoluna gelmeden solda yer alan pilates salonuna kayıt yaptırmak ya da bilgi almak isteyen vatandaşlarımız 0 551 939 26 56 nolu telefonu arayabilirler.
ŞİMDİ GELELİM PİLATES NEDİR, NASIL YAPILIR FAYDALARI NELERDİR
Pilates 20. yüzyılda geliştirilmiş bir egzersiz dalıdır ve omurgayı en sağlıklı haline getirerek vücudun dik durmasını sağlar. İçerisinde her yaş için uygun hareketler barındıran pilates, her döneme hitap edebilen bir spor dalı olarak görülmektedir. Tüm bu nedenlerden dolayı her yaşta tavsiye edilen pilates, kemiklerin yaşlanmasının önüne geçer; daha esnek ve daha sağlıklı bedenler ortaya koyar. Bu yazımızda, sizleri pilatesle ilgili daha detaylı bilgilendirmeye çalışacağız. Dilerseniz hemen başlayalım!
İnsan bedenine sağladığı sayısız yarar ile pilates, asrın sporu olarak değerlendirilebilir. Pilates tüm bu yararlarının yanı sıra, vücudun duruşunu düzenlemesi sebebiyle de insanlar tarafından ilgi görmektedir. İnsanların günlük yaşam alışkanlıklarının sebep olduğu duruş bozuklukları, zamanla çeşitli ağrılara ve ciddi sakatlıklara sebebiyet verebilmektedir. İşte pilates, prensipleri ile kişinin omurgasını sağlıklı ve doğal konumuna getirerek kişinin duruşunu düzenlemeyi amaçlar.
Pilates, diğer spor dallarının aksine hiçbir ekipman gerektirmeyen bir egzersiz sistemidir. Pilates prensiplerine bağlı kalınarak yapılan her hareket, pilates egzersizi olarak kabul edilebilir. Elbette etkisini artırmak için kullanılan ekipmanlar ve aletler vardır ancak az önce de belirttiğimiz gibi; aslında yalnızca pilates prensipleri uygulanarak bile pilates yapılabilir. ÖZEL HABER

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.