Dolar 32,3283
Euro 35,0825
Altın 2.307,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C

Belediye Başkanı Nihat Sarı, “30 Ağustos Zaferinin 100.yılını coşkuyla kutluyoruz”

Belediye Başkanı Nihat Sarı, “30 Ağustos Zaferinin 100.yılını coşkuyla kutluyoruz”
29 Ağustos 2022 08:51
A+
A-

Belediye Başkanı Nihat Sarı, “30 Ağustos Zaferinin 100.yılını coşkuyla kutluyoruz”

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, 30 Ağustos Zafer Bayramının 100’üncü yılının büyük bir coşkuyla kutlandığını söyledi.

Belediye Başkanımız Nihat Sarı “Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi neticesinde kazanılan 30 Ağustos Zaferi’nin 100. Yılını kutlamanın coşkusunu ve heyecanını yaşıyoruz. Anadolu’nun ebediyen Türk yurdu olduğunun ve Türk Milletinin esarete asla boyun eğmeyeceğinin dosta düşmana ilan edildiği 30 Ağustos Zaferi, Türk Milletinin Ordusuyla bütünleştiği, ayağındaki çarığı, torbasındaki azığı paylaştığı, gözünü kırpmadan canını vatanı uğruna feda ettiği bir mücadelenin sonucudur.

Bu zaferle şanlı bayrağımız dalgalanmaya devam etmiş, ezanımız dinmemiş, bedenimiz de ruhumuz da asla esaret altında kalmamıştır. Türkiye Cumhuriyeti Devletimize giden yolda büyük bir dönüm noktası olan bu büyük zafer, Aziz Türk Milletimizin en çaresiz zamanlarda bile en büyük güçlükleri aşabileceğinin göstergesidir. Büyük mücadelenin ardından kurulan güçlü ve büyük Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin; barışın, demokrasinin ve istikrarın ülkesiyiz. Bu cennet vatanı bizlere yurt eden, bu uğurda büyük bir mücadele sergileyip 30 Ağustos Zaferi’ni kazanan cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını rahmetle ve minnetle anıyor, bugün de aynı kararlılıkla ülkemizin güvenliği için canını feda eden Aziz şehitlerimize rahmet, gazilerimize sağlık ve esenlikler diliyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun.” dedi.

 

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.