Dolar 32,3430
Euro 35,0087
Altın 2.324,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C

Belediye Başkanımız Nihat Sarı, 2. Lavanta Hasat Şenliğine katıldı

Belediye Başkanımız Nihat Sarı, 2. Lavanta Hasat Şenliğine katıldı
29 Temmuz 2022 10:13
A+
A-

Belediye Başkanımız Nihat Sarı, 2. Lavanta Hasat Şenliğine katıldı

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, eşi Rahime Sarı hanımefendi ile birlikte Afyonkarahisar Valimiz Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın katılımlarıyla ilçemiz Dinarelli Lavanta Tesislerinde bu yıl 2.si Düzenlenen Lavanta Hasat Şenliği programına katıldı.

“VALİMİZİ BELEDİYE BANDOMUZ EŞLİĞİNDE KARŞILADIK”

Saat 20.00’de Lavanta hasadıyla başlayacak olan programda; Afyonkarahisar Valimiz Doç.Dr Kübra Güran Yiğitbaşı belediye bandomuz eşliğinde tesis önünde karşılandı. Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, Valimiz Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’na meşhur belediye bandomuz hakkında bilgi verdi.

Karşılamanın yapılmasının akabinde tesiste yetiştirilen lavantaların bu yılki ilk hasadını Afyonkarahisar Valimiz Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Milletvekilimiz Ali Özkaya, Dinar Kaymakamı Selami Kapankaya ve Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı gerçekleştirdi.

Hasadın yapılmasının akabinde ise Dinarelli Lavanta Tesisleri içerisine yapılan Distilasyon ünitesi açılışına geçen Afyonkarahisar Valimiz Doç.Dr Kübra Güran Yiğitbaşı, Milletvekilimiz Ali Özkaya, Dinar Kaymakamı Selami Kapankaya ve Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı ünitenin açılışını gerçekleştirerek, distilasyon ünitesinin işleyişi hakkında yetkililerden bilgi aldılar.

Açılışın ardından programa geçildi. Saygı duruşunda bulunulması ve akabinde belediye bandomuz eşliğinde İstiklal Marşımız okunmasıyla devam eden programda günün anlam ve önemini belirten konuşmalar kapsamında Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı bir konuşma gerçekleştirdi.

Belediye Başkanımız Nihat Sarı konuşmasında; “İlçemizde bu yıl 2.si düzenlenen lavanta hasadı şenliğine hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz. Böylesi güzel bir lavanta tesisini ilçemize kazandıran ve bu etkinliği düzenleyen kaymakamlığımıza ve emeği geçen tüm personele teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.

Akabinde ise Dinar Kaymakamı Selami Kapankaya, Milletvekilimiz Ali Özkaya ve Afyonkarahisar Valimiz Doç.Dr Kübra Güran Yiğitbaşı konuşmalarını gerçekleştirdiler.

Çobanlar ilçemizde şehidimizin olması dolayısıyla programda yer alan konser ve müzik dinletileri iptal edilerek, konuşmaların tamamlanmasının ardından Valimiz Doç.Dr Kübra Güran Yiğitbaşı ve beraberindeki heyet tesis içerisinde yer alan ürün satış reyonunu ziyaret edip, ürünler hakkında yetkililerden bilgi almasıyla program son buldu.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.